Σήμερα το τελικό ραντεβού ''Ηρακλής Αναγέννηση'' με Παπαδόπουλο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Σήμερα το τελικό ραντεβού ''Ηρακλής Αναγέννηση'' με Παπαδόπουλο




Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ανάμεσα σε Θόδωρο Παπαδόπουλο και τους ανθρώπους της ομάδας ''Ηρακλής Αναγέννηση''. Μάλιστα οι δυο πλευρές θα συζητήσουν εκτενέστερα τα θέματα που επείγουν, και ένα από από αυτά είναι το χρέος της ομάδας.

Μάλιστα η κίνηση των ανθρώπων της ''Ηρακλής Αναγέννηση'' δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν άμεσα την ομάδα, όπως και να διαχειριστούν το χρέος που δημιούργησε η διοίκηση Παπαδόπουλου. Επιπλέον θέλουν να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας (σ.σ. Πουρτουλίδης-Μπαμπά κ.α), ώστε να προσθέσουν 4-5 παίκτες ποιοτικούς και να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία. Διαψεύδεται δε ότι υπάρχει συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Υπάρχει βέβαια και κορεσμός της συγκεκριμένης κίνησης γιατί εδώ και αρκετούς μήνες αποτελούν την εναλλακτική λύση για τα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής. Πρώτα έγινε στην περίπτωση των Ιρανών, και τώρα με τον ενδιαφέρον του ομογενή από τον Καναδά.

Το τελικό ραντεβού αναμένεται σήμερα και δεν αποκλείεται σε ενδεχόμενο νέο όχι του Θόδωρου Παπαδόπουλου η πλευρά της ''Ηρακλής Αναγέννηση'' να αποσύρει το ενδιαφέρον για ακόμα μια φορά.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ