Προσπαθεί για ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή, περιμένει Ρουγκάλα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Προσπαθεί για ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή, περιμένει Ρουγκάλα.




Ο Ηρακλής κατά ένα μεγάλο ποσοστό κλείνει το ρόστερ του, όμως δεν θα βιαστεί για να κάνει τις δυο τελευταίες του κινήσεις. Αν ελαφρυνθούν οι ποινές από την αδειοδότηση που δεν πήραν αρκετές ομάδες, τότε οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για ακόμα δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Οι ουσιαστικές μεταγραφές των έμπειρων παικτών σε συνδυασμό με τους αρκετά φιλόδοξους νεαρούς που έχει βάλει στο ρόστερ,τους οι κυανόλευκοι, θέλουν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο οι νεαροί να κερδίζουν από τους πιο μεγάλους σε ηλικία, και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τους αντικαταστήσουν. 

Σε αναμονή  το θέμα του νεαρού κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Κώστα Ρουγκάλα ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Ηρακλή. Τα σημεία που θα κρίνουν την συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ποσοστό μεταπώλησης. Οι κυανόλευκοι ήδη έχουν κάνει την πρόταση τους στην ομάδα του Πειραιά, και αυτό που απομένει είναι η απάντηση του Ολυμπιακού. Εκτός από την περίπτωση του νεαρού Ρουγκάλα, ο Ηρακλής κινείτε για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα, δηλαδή κάτι ανάλογο με τα ονόματα των Αργεντίνων που αποκτήθηκαν (σ.σ Περόνε-Ρομάνο). Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν εξελίξεις και στην απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που έχει βάλει στόχο η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλα ανοιχτά παραμένουν όσον αφορά το θέμα του γηπέδου. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μαζί με τους συνεργάτες του επιθεώρησαν το γήπεδο του Μακεδονικού, και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα. Υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός για την αντίδραση της επιτροπής Καυτανζογλείου με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά, διότι δεν βλέπουν μόνο το γήπεδο της Ευκαρπίας σαν μια λύση, αλλά εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις γηπέδων που μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα. Ίσως και μετά από χρόνια ο Ηρακλής να αλλάξει έδρα. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ