Θα είχε δικό του γήπεδο με τόσα χρόνια στο νοίκι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Θα είχε δικό του γήπεδο με τόσα χρόνια στο νοίκι



Αδιαμφισβήτητα οι μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή σκεπάστηκαν από το τελευταίο γεγονός που συνέβη με την έξωση από το Καυτανζόγλειο. Το γεγονός είναι ότι ο Ηρακλής οφείλει ένα ποσό το οποίο είναι τόσο σημαντικό για την διοίκηση του γηπέδου η οποία απαγορεύει στον Ηρακλή να παίξει στο γήπεδο αν δεν την εξοφλήσει.

Ο Ηρακλής  εδώ και πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο ως έδρα, αλλά όχι και τσάμπα. Ανέκαθεν πληρώνει το συγκεκριμένο γήπεδο το οποίο φιλοξενείται, διότι οι εκτάσεις της Μίκρας παρέμειναν σε μακέτες, και για να φτιάξει δικό του γήπεδο θέλει γερό πορτοφόλι. Με τόσα λεφτά που έχει δώσει ο Ηρακλής στο συγκεκριμένο γήπεδο τόσα χρόνια, άνετα έφτιαχνε ένα πραγματικό ευρωπαϊκό γήπεδο δικό του χωρίς να έχει ανάγκη από κανέναν.

Όταν ξεκινάει ο Ηρακλής μια περίοδο, πάντα κοιτάει από την αρχή το γήπεδο και το ποσό το οποίο έχει να πληρώσει, και μετά τι θα γίνει με παίκτες και τα υπόλοιπα που θα απασχολήσουν. Όμως η αντίδραση των  υπαλλήλων του Σταδίου είναι πέρα για πέρα προκλητική προς τον ποιο ιστορικό σύλλογο της χώρας.

Αναβρασμός επικρατεί στον κόσμο της ομάδας μετά το περιστατικό με την νέα επιτροπή του Καυτανζογλείου να μην θέλει πλέον τον Ηρακλή στο γήπεδο για την νέα χρονιά. Και ο νέος υποψήφιος μεγαλομέτοχος, Σπύρος Παπαθανασάκης βλέπει και άλλα γήπεδα μέσα στην Θεσσαλονίκη, ώστε να πάψει πλέον ο Ηρακλής να γίνει αιμοδότης ενός γηπέδου το οποίο χρυσοπληρώνει εδώ και δεκάδες χρόνια.

Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματα της προς το οικονομικό σκέλος, και φαίνεται σε κάποιους να μην αρέσει αυτό, όπως και οι προσθήκες που έχει κάνει για την νέα χρονιά.



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ