Παπαθανασάκης:'' Δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Παπαθανασάκης:'' Δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις''




Ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος της ομάδας της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης παρευρέθηκε στην πρώτη της ομάδας, μιλώντας σε εκπρόσωπους των  ΜΜΕ, ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν στόχοι για την ομάδα, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αρχικά ο Σπύρος Παπαθανασάκης δήλωσε:'' Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω τον Ηρακλή στη προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ.
Σήμερα είναι μέρα χαράς για τους παίκτες, τον κόσμο που ήρθε εδώ να φωνάξει για τον Ηρακλή.
Όπως έχουν δει όλοι είχα πει στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει πως θα προχωρήσουμε γρήγορα. Όπως βλέπετε δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις.
Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα που βλέπω. Δεν μου έχει ξανατύχει να βλέπω τέτοιο πάθος από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει τα πάντα. Εχει ιστορία, πολύ κόσμο και το μόνο που του λείπει είναι να μπει τάξη και οργάνωση για να επιστρέψει δυνατός εκεί που πρέπει.
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα σχετικά με το γήπεδο που θα έχει έδρα την νέα χρονιά, είπε:''Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω τον Ηρακλή στη προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Σήμερα είναι μέρα χαράς για τους παίκτες, τον κόσμο που ήρθε εδώ να φωνάξει για τον Ηρακλή.
Όπως έχουν δει όλοι είχα πει στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει πως θα προχωρήσουμε γρήγορα. Όπως βλέπετε δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις.
Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα που βλέπω. Δεν μου έχει ξανατύχει να βλέπω τέτοιο πάθος από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει τα πάντα. Εχει ιστορία, πολύ κόσμο και το μόνο που του λείπει είναι να μπει τάξη και οργάνωση για να επιστρέψει δυνατός εκεί που πρέπει.ε:'' 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ