Δηλώσεις ποδοσφαιριστών Ηρακλή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών Ηρακλή



Την υπόσχεση τους ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει την φετινή χρονιά, έδωσαν με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο της ομάδας, ενώ αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων στην κερκίδα ήταν οι Αργεντίνοι (σ.σ. Περόνε-Ρομάνο).

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών

Εμάνουελ Περόνε: «Στόχος δικός μου είναι ένας και μοναδικός. Να κάνουμε τα πάντα, έτσι ώστε να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Εγώ όταν είχα στα χέρια μου την πρόταση του Ηρακλή, είπα το «ναι».
Θέλω να πετύχω με τον Ηρακλή και θέλω να μια και γω μέρος της επιτυχίας αυτής. Για τη παρουσία του κόσμου, είπε: «Σίγουρα ήταν κάτι που μας έκανε να νιώσουμε υπέροχα. Τόσος κόσμος, με τόση ζέστη σε μία προπόνηση. Αυτό ήταν ένα μήνυμα. Πως θα είμαστε όλοι μαζί. Μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε».
Γιάννης Πασάς: «Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά που θα έχει μόνο χαρές. Αυτό που αντίκρισα σήμερα με έκανε να καταλάβω καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Το πάθος του κόσμου, η δυναμική του συλλόγου, είναι πολύ ισχυροί παράγοντες για να έρθει ένας παίκτης εδώ. Γι’ αυτό και γω όταν μου έγινε η πρόταση, είπα αμέσως το ναι.
Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, απλώς να πω πως θα δώσω και γω από τη δική μου πλευρά όλο μου τον εαυτό για να πετύχει ο Ηρακλής».
Νίκος Πουρτουλίδης: «Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά, αλλά υπάρχει πολύ αισιοδοξία. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι μας παίκτες και κόσμος. Εχουμε όνειρα μεγάλα δεν το κρύβουμε αυτό. Σκοπός είναι ένας. Και δεν είναι άλλος από το να δώσουμε στον κόσμο αυτό που περιμένει τόσο καιρό και δεν το δώσαμε πέρυσι.
Δίνουμε το λόγο μας όλοι πως θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε. Καλό είναι όμως να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να δουλέψουμε. Αυτό μόνο. Στον κόσμο του Ηρακλή μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια, όποτε ας τα αφήσουμε. Μόνο δουλειά».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ