Ήττα από Απόλλων Αθηνών, και επιστροφή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ήττα από Απόλλων Αθηνών, και επιστροφή




Το τελευταίο του φιλικό έδωσε ο Ηρακλής στο Καρπενήσι όπου ηττήθηκε με 1-0, χωρίς όμως να δεχτεί κάποια ιδιαίτερη πίεση. Η ομάδα του Ηρακλή θα κάνει αύριο μια πρωινή προπόνηση, και έπειτα από 13 ημέρες στο Καρπενήσι επιστρέφει στην βάση της.

Με αρκετά βαριά τα πόδια, Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης δεν παρουσίασαν κάτι εντυπωσιακό, αλλά έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερο δουλειά. Ο Ηρακλής παρουσίασε μια βελτίωση όπου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερος, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Σε μια λάθος στιγμή των κεντρικών αμυντικών του Ηρακλή, ήρθε το γκολ για τον Απόλλων από τον Κυβελίδη.

Στα θετικά των κυανόλευκων είναι τα στημένα (σ.σ. κόρνερ-φαουλ), αφού σε αρκετές στιγμές έβγαιναν πρώτοι πάνω στην μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά ο Ηρακλής δείχνει αδυναμία στην δημιουργία παιχνιδιού για ακόμα έναν αγώνα, αφού δεν έκανε μια φάση από οργανωμένη προσπάθεια, αλλά οι λιγοστές φάσεις που έγιναν ήταν από ατομικές ενέργειες. Η πρώτη παρουσία του Μπαρτολίνι έδειξε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που προσφέρει σιγουριά στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αγωνίστηκαν Μπάμπα-Περόνε .

Η ομάδα είναι καινούρια, καθώς αποκτήθηκαν 16 ποδοσφαιριστές, όμως έχει χρόνο ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του να διορθώσουν τις αδυναμίες που παρουσιάζει εντός αγωνιστικού χώρου η ομάδα.

Αυτά τα φιλικά σχημάτισαν μια πρώτη εικόνα στον κόσμο, ο οποίος δεν παρουσιάζεται ικανοποιημένος, αλλά πηγάζει μια δυσαρέσκεια αφού δεν είδε κάποιο ουσιαστικό αγωνιστικό στυλ ομάδα του.

Όλες οι ομάδες ψάχνονται ακόμα για προσθήκες ποδοσφαιριστών, και δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να αποκτήσει και άλλον παίκτη εκτός του Κάσσου και του Λαδά.  Αν αλλάξει ο νόμος των μεταγραφών από τρεις σε πέντε, τότε ο Ηρακλής θα κινηθεί διαφορετικά.

Στα αρνητικά της προετοιμασίας είναι ο Μπάμπα όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, και δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό παιχνίδι. Ο Μπάμπα έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρσι, και η μη παρουσία του στοιχίζει στον Ηρακλή.  Άπαντες ελπίζουν ότι σύντομα ο Ιβοριανός να επανέρθει σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ