Θέλει αρκετή δουλειά, και μεταγραφές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Θέλει αρκετή δουλειά, και μεταγραφές




Ο Ηρακλής έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται ακόμα πάρα πολύ δουλειά. Μπορεί στο χθεσινό 17/08 κόντρα στην ομάδα του Διοτιέα Αγιάς να ήταν ένα παιχνίδι ώστε σιγά-σιγά να αρχίσει να βρίσκει ένα ρυθμό η ομάδα, όμως για να γίνει αυτό πρέπει ο Ηρακλής βελτιωθεί αισθητά στο δημιουργικό κομμάτι, όπου για ακόμα μια φορά είχε πρόβλημα.

Φαίνεται αισθητά η απουσία του Μπάμπα ο οποίος πέρσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά, και εφέτος ταλαιπωρείτε από πρόβλημα τραυματισμού, πράγμα το οποίο κάνει τον προπονητή του Ηρακλή να ψάχνει τέτοιο παίκτη ο οποίος να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην τριάδα που θα υπάρξει μέσα στην χρονιά (σ.σ. Πουρτουλίδης-Ρομάνο-Περόνε). Όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, και μίλησε πρώτος για μεταγραφές, και πιο συγκεκριμένα για έναν αριστεροπόδαρο παίκτη που θα αγωνίζεται από τα αριστερά των εξτρεμ.

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες για την περίπτωση των μεταγραφών άνω των 24 ετών, όμως ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά την απόφαση της Football League. Ακόμα και τώρα στον Ηρακλή περιμένουν την απόφαση, διότι ίσως και προβούν σε παραπάνω από δυο προσθήκες όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή.

Επόμενο τεστ για τον Ηρακλή κόντρα στον Πιερικό όπου οι κυανόλευκοι θα τους συναντήσουν στην φετινή περίοδο, και  ο προπονητής του Ηρακλή αναμένεται να έχει και τον Περόνε στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει ίσως για πρώτη φορά μια εντεκάδα πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ