Σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις, εξετάζει ακόμα δυο παίκτες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις, εξετάζει ακόμα δυο παίκτες




Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζει την ομάδα ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα των κυανόλευκων για την φετινή χρονιά. Ευτυχώς δεν υπάρχουν άλλες απώλειες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ η προπόνηση περιλαμβάνει αρκετά αγωνιστικά σχήματα τα οποία δοκιμάζει ο προπονητής  για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Λαμία για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την αρχή της εβδομάδας δοκιμάζει αρκετούς παίκτες για την βασική εντεκάδα, διότι οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών από την αρχή της προετοιμασίας δεν δίνουν το δικαίωμα στον Έλληνα τεχνικό να παρατάξει μια εντεκάδα η οποία αναμφίβολα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Από ότι φαίνεται οι δυο Αργεντίνοι (σ.σ. Ρομάνο-Περόνε) θα είναι στο βασικό σχήμα, ενώ και ο Μπουκουβάλας θα είναι εκ των βασικών επιλογών για τον αγώνα του Κυπέλλου, από εκεί και πέρα τα πάντα είναι όλα ανοιχτά για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιλεχθούν για τον αγώνα της  Παρασκευής 29/08 όπου το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο εξετάζουν δυο περιπτώσεις παικτών. Ο ένας εκ των ποδοσφαιριστών που είναι στο στόχαστρο είναι εξτρέμ , αλλά αγωνίζεται από τα δεξιά, κάτι που κάνει διστακτικούς τους  δυο ανθρώπους του Ηρακλή. Οι ημέρες που απέμειναν για τις μεταγραφές είναι ελάχιστες, όμως οι δυο ποδοσφαιριστές που εξετάζονται είναι ελεύθεροι και δεν αποκλείεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το θέμα για το αν κινηθούν οι κυανόλευκοι για τους δυο προαναφερόμενους παίκτες.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ