Συνεχίζεται η προετοιμασία- κοιτάνε μεταγραφικό στόχο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται η προετοιμασία- κοιτάνε μεταγραφικό στόχο




Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αγώνα κόντρα στην Λαμία για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι τραυματισμοί των Μπάμπα και Μπαρτολίνι θα είναι δυο πολύ σημαντικές απουσίες, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος δοκιμάζει αρκετά αγωνιστικά σχήματα για τον πρώτο επίσημο αγώνα των κυανόλευκων.

Ο προπονητής του Ηρακλή μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη καθησυχάζουν τον κόσμο, και  συνιστούν ψυχρεμία, αφού οι ίδιοι θέλουν να κερδίζουν στα επίσημα, και όχι στα φιλικά, αλλά τα φιλικά γίνονται για να αποκτήσει η ομάδα ακόμα περισσότερο συνοχή, κάτι που βεβαίως δεν έχει αποδειχθεί στην πράξη.

Εκτός από την προετοιμασία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Νίκος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή έχουν στα υπόψιν τους έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους του Ηρακλή, όμως για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως την άλλη εβδομάδα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των κυανόλευκων.  

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ