Σεβαστείτε τον Ηρακλή!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σεβαστείτε τον Ηρακλή!!!



Ο Ηρακλής μπορεί να έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Κύζα ο οποίος έκλεισε πολλές φορές τα μάτια σε μαρκαρίσματα των παικτών του Λεβαδειακού, αλλά με την παραμικρή διαμαρτυρία υπήρχε έντονη κινητοποίηση του διαιτητή προς τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι διαιτητές αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή σαν μια ομάδα της σειράς. Ο Ηρακλής δεν ζήτησε να παίξουν οι διαιτητές υπέρ του, αλλά 50-50 όπως ζητάει η κάθε ποδοσφαιρική ομάδα.  Δεν νοείτε οι διαιτητές να στιγματοποιούν την ομάδα του Ηρακλή η οποία ουκ ολίγες φορές και από τα προηγούμενα χρόνια αδικήθηκε κατάφωρα από διαιτητές που το αυτονόητο το έκαναν λάθος.

Άπαντες στον Ηρακλή πρέπει να πάρουν μέτρα για να μην επιτρέψουν σε κανέναν άνθρωπο να βλάψει τον Ηρακλή, αλλά και τον κόσμο του.

Η ΚΕΔ πρέπει να προβληματιστεί για τους εργαζόμενους της, και επιτέλους αρκετοί από αυτούς να καταλάβουν πως ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα που ζητάει κάτι παράλογο, αλλά ζητάει την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Αυτός ο σύλλογος απαιτεί σεβασμό, γιατί εφέτος κλείνει τα 106 χρόνια ιστορίας του γεμάτα αγώνες και φέρνοντας αρκετές επιτυχίες στην χώρα.

Ο Ηρακλής δεν έπεσε, αλλά τον κατακρεούργησαν , και έφτασε ως εδώ γιατί έχει έναν κόσμο ο οποίος έχει βιώσει απίστευτα γεγονότα.

Και παρόλα αυτά συνεχίζουν κάποιοι να το χτυπάνε πισώπλατα!

Αυτά που ζητάει ο Ηρακλής, κάποιοι τα θεωρούν παράλογα και απίστευτα. Όμως ο σεβασμός απέναντι σε αυτό το σωματείο είναι μηδαμινός και απαράδεκτος.

Η ιστορία γράφει 106 χρόνια παρουσίας στον Ελληνικό αθλητισμο, κάποιοι που έκαναν ατασθαλίες στον σύλλογο δεν μπορεί να τις πληρώνει ο ίδιος ο σύλλογος.

Αν κάποιοι έκαναν τις συγκεκριμένες ατασθαλίες, τότε πιάστε αυτούς που τις έκαναν, και μην χτυπάτε το ίδιο το σωματείο και τον απλό κόσμο του Ηρακλή.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ