Άδικη ισοπαλία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Άδικη ισοπαλία




Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον θεσμό των ''32'' του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι, Μπάμπα, Μπαρτολίνι και Τσιλιανίδη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ οι δυο πρώτοι είναι τραυματίες.

Το πρωτάθλημα κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει, όμως ο Ηρακλής θέλει να ζεστάνει τον κόσμο του με μια νίκη η οποία τον βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Όσον αφορά τον φιλοξενούμενο Λεβαδειακό την αποστολή για Θεσσαλονίκη δεν ακολούθησαν οι, Ζίτο, Σηφάκης, Στρατηλάτης, Μάντζιος, ενώ επιστρέφουν οι, Σοτέλο, Αποστολόπουλος και Κονέ.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

60 1-1: Ο Μπορνταγκαράι κάνει το 1-1 μετά από ριμπάουντ.





Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

6' Ο Περόνε  κάνει την παράλληλη πάσα προς την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε σε παίκτη του Ηρακλή, καθώς η άμυνα του Λεβαδειακού απομάκρυνε.

9'  1-0: Ο Περόνε μπήκε στην περιοχή, κάνει την παράλληλη πάσα, ο Σιατραβάνης κάνει το κοντινό πλασέ και νικάει τον Πρζιρόφσκι.

27' O Πασάς πλασάρει το Πρζιρόφσκι, λίγο άουτ.








Ενδεκάδες



Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ινζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομλανο, Περόνε, Σιατραβάνης, Πασάς (58' Κάσσος)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τομας, Σάντσεζ, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης (46 Βούκσεβιτς),Γιακουμάκης, Μιλοσάβλιεφ (46' Μπορνταγκαράι)

Αλλαγές

Ηρακλής: Λαδάς, Βαλεριάνος, Στεφανίδης, Τόσκας, Αγγελούδης, Κυριακίδης

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Σοτέλο,Παπάς, Αποστολόπουλος, Κώτσιος, 

Κάρτες

κίτρινες: Ρομάνο
κόκκινες:

Διαιτητής Α' Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Χατζηνάκος (Δράμας)

4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ