Σάκης Αποστολίδης: ''Τα μπάτζετ κερδίζουν τον σεβασμό'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σάκης Αποστολίδης: ''Τα μπάτζετ κερδίζουν τον σεβασμό''


Ο χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή ,Σάκης Αποστολίδης μίλησε στην ''Αθλητική Γνώμη'' μετά το τέλος της αναμέτρησης των κυανόλευκων με την Δόξα Λευκάδας όπου γνώρισε την ήττα με 77-78 για την δεύτερη αγωνιστική της Α2.

Αρκετά παράπονα για την διαιτησία είχε ο γηπεδούχος Ηρακλής, καθώς οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε πολλές περιπτώσεις φάουλ εις βάρος των κυανόλευκων. Όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν ο Σκλάβος ευστόχησε σε τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του ένα μεγάλο διπλό στο Ιβανώφειο.

Αρχικά ο Σάκης Αποστολίδης μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας: '' Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και γύρισαν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, όμως και η τύχη αρκετές φορές παίζει τον ρόλο της''.

Για την διαιτησία του αγώνα:'' Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω για την διαιτησία, αλλά από ότι φαίνεται τα μπάτζετ κερδίζουν τον σεβασμό. Δηλαδή όποιος βάζει περισσότερα χρήματα θα έχει και περισσότερο κύρος; Δεν είναι έτσι τα πράγματα, γιατί όλοι άνθρωποι που ασχολούμαστε με το μπάσκετ κάνουμε την δική μας προσπάθεια, και δεν απαιτούμε σαν Ηρακλής να μας παίζουν 90-10, αλλά 50-50''.

Ακόμα πρόσθεσε:'' Δεν αρκεί να είσαι ιστορική ομάδα, γιατί τα μπάτζετ κερδίζουν τον σεβασμό όπως σας προανέφερα. Η δουλειά η δικιά μας είναι μέσα στο παρκέ και αν αξίζουμε να κερδίζουμε έχει καλώς, αν αξίζουμε να χάσουμε μέσα στο γήπεδο θα αποδεχθούμε την ήττα μας''.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ