Συνεχίζει αλώβητος, προβληματισμός για την διαιτησία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζει αλώβητος, προβληματισμός για την διαιτησία



Ο Ηρακλής πέρασε και από τις Σέρρες επικρατώντας του Εθνικού Σερρών με 1-2 για την δεύτερη αγωνιστική της  Β’ φάσης του  Κυπέλλου Ελλάδος .

Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κάτι το οποίο δεν άλλαξε την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6’ λεπτό έπειτα από κοντινή προβολή του Κυριακίδη.  Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έπαιζε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μην ακολουθήσει τον ρυθμό. Το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου να επιτευχθεί , και με τον κορυφαίο της αναμέτρησης  Πασά να βρίσκει δίχτυα στο 23’ λεπτό κλείνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αποφάσεις του διαιτητή Γρατσάνη αλλά και η χαλαρότητα των ποδοσφαιριστών λόγω των δυο τερμάτων έφερε το τέρμα για τον γηπεδούχο Εθνικό Σερρών. 
Το γεγονός είναι ότι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ηρακλής φεύγει με αρκετές κίτρινες κάρτες , αλλά και σφυρίγματα τα οποία μπορούσαν να είναι καθοριστικά. Στο 80’ λεπτό ο Πασάς φεύγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, και ο επόπτης καταλόγισε οφσάιντ λανθασμένα από ότι δείχνει και το βίντεο. Η δεύτερη κίτρινη του Μπαρτολίνι θεωρείτε αρκετά τραβηγμένη, καθώς το συγκεκριμένο μαρκάρισμα δεν ήταν για κίτρινη κάρτα, όπως και στα τελευταία λεπτά  ο Πασάς έβγαινε μόνος με το τέρμα και δέχτηκε μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε θέατρο.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος έδωσε το σύνθημα για νέα νίκη στο πρωτάθλημα στους παίκτες οι οποίοι  εισπράττουν το χειροκρότημα για το αγωνιστικό τους πάθος αλλά και για τα αποτελέσματα. 


Εθνικός Σερρών(Μάκης Κατσαβάκης): Kραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος(Δ.Παπαδόπουλος 83′), Κουκόλης, Κωφοκότσιος(Πολύζος 46′), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης(Τσιλούλης 46′), Παναγιωτίδης, Δέντσας.

Στον πάγκο: Γούπος, Νικολίτσας, Μαυρουδής, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης, Πολύζος, Κωνσταντινίδης.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Μπουκουβάλας(Στεφανίδης Μ. 46′), Πουρτουλίδης(Ρομάνο 62′), Πασάς, Τόσκας, Κυριακίδης, Σμίλτος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Κάσσος, Αγγελούδης(Στάμου 72′).

Στον πάγκο: Παπαθανασίου, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Στεφανίδης Μ.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κούρεντας, Νταλούκας (Τρικάλων)

4ος: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Κουκόλης – Τόσκας, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Πασάς, Λαδάς

Κόκκινες: Κουκόλης – Μπαρτολίνι

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ