Η αναμονή για Μπάμπα, και το θέμα Λάζαρ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η αναμονή για Μπάμπα, και το θέμα Λάζαρ


Αδιαμφισβήτητα η περίπτωση του Μπάμπα είναι ξεχωριστή, καθώς ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ έχει θέματα με την υγεία του, κάτι που βάζει σε σκέψεις την ΠΑΕ για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή περιμένουν τον Μπάμπα ο οποίος πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά και η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν μια επιβράβευση. Ο περσινός Μπάμπα είναι η αλήθεια ότι λείπει στον Ηρακλή, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που βοηθάει σημαντικά κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. 

Δυστυχώς όμως και για τον ίδιο τον Ιβοριανό τα προβλήματα που είχε στην προετοιμασία δεν τον άφησαν να επανέρθει. Μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι του πρωταθλήματος πέρσι κόντρα στον Αιγινιακό ήταν η αρχή του κακού για τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που ακόμα ταλαιπωρείται από την υγεία του.

Πριν λίγες εβδομάδες η επιστροφή του Μπάμπα θεωρούνταν θέμα χρόνου, αλλά η κόπωση και ο οργανισμός του δεν του επέτρεψαν να γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο σύντομα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον υπολογίζει και περιμένει τον παίκτη του, και μάλιστα όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είχε πει '' Σε ότι αφορά τον Μπάμπα, από την ώρα που θα επιστρέψει, σε μία δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να παίξει. Είναι σημαντικός παίκτης, γιατί στον άξονα δεν έχουμε πολλές λύσεις κι εκεί θέλουμε ενίσχυση”.

Αν ο Μπάμπα ήταν σε καλή κατάσταση τότε στην ομάδα του Ηρακλή δεν θα σκέφτονταν τον αντικαταστάτη του. Ακόμα και αν ο Μπάμπα επιστρέψει θα υπάρχει ο φόβος για την κατάσταση του, διότι δεν πέρασε και λίγα τον τελευταίο καιρό. Η χαμηλή ψυχολογία που είχε για τον τραυματισμό του τον επηρέασε αρκετά, παρόλο που είναι σε περίοδο αποκατάστασης.

Όσον αφορά τις σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Ιβοριανού, ήδη υπάρχει θέμα με τον Κοστίν Λάζαρ ο οποίος διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται ο Ηρακλής την φετινή περίοδο. Ο έμπειρος Ρουμάνος χαφ συνεχίζει να συμμετέχει στις προπονήσεις του Απόλλων 1926 ώστε να διατηρείτε σε καλή κατάσταση.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Σούπερλιγκα, όμως δεν συνδυάστηκαν με συμφωνία, αφού ο Λάζαρ έψαχνε κάτι καλύτερο. Το κασέ του Ρουμάνου είναι αρκετά υψηλό, κάτι που μπορεί στο μέλλον να αποδειχθεί αρνητικό για τις συζητήσεις που λογικά θα υπάρξουν ανάμεσα στον Λάζαρ και τον Ηρακλή. Στα θετικά είναι ότι ο Ρουμάνος θέλει να μείνει στην Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός είναι ότι έγινε μια πρώτη επαφή, και στο μέλλον θα δείξει αν ο 33χρονος Ρουμάνος ντυθεί στα κυανόλευκα. Σαφέστατα ο Λάζαρ διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία ούτως ώστε να δώσει άλλη πνοή στην μεσαία γραμμή των κυανόλευκων.

Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει και το κασέ του Λάζαρ να πέσει, διότι ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω σπατάλες, διότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής ακόμα πληρώνει παλιές αμαρτίες προηγούμενων ετών.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ