ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ

Γλύκος: Ξεκίνησε τον αγώνα σαν υπνωτισμένος, με μία κάκιστη έξοδο και επιλογές που έδειχναν πως είναι σε κακή μέρα. Με το πέρασμα του χρόνου σοβαρεύτηκε, καθάρισε τις σέντρες και τα στημένα των Ιταλών και έκανε μία πολύ μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Κουαδράδο.

Σκόνδρας: Δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ, αφού μόλις στο 11΄τραυματίστηκε και πήγε στα αποδυτήρια.

Μιγκέλ Βίτορ: Σε σετ παιχνίδι δεν είχε κανένα πρόβλημα, όμως στο ανοιχτό έχασε τον Ίλισιτς ο οποίος πέρασε την ασίστ στον Βάργκας. Οι άλλες τρεις καθαρές φάσεις της Φιορεντίνα, έγιναν από στημένη μπάλα του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως ο Βίτορ απουσίαζε.

Κατσικάς: Έκανε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο ημίχρονο το οποίο δεν πλήρωσε η ομάδα του, ενώ στη φάση του γκολ δεν πρόλαβε τον Βάργκας. Από εκεί και πέρα δεν ήταν αρνητικός σίγουρα, καθάρισε αρκετές φάσεις και προώθησε σωστά τη μπάλα.

Ρατς: Προφανώς και δεν μπόρεσε να βγάλει συνεργασίες με τον Κλάους στα αριστερά, με αποτέλεσμα για ένα σχεδόν ημίχρονο να είναι ανενεργός. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πιο ψηλά, έφτασε στο σημείο να πλαγιοκοπήσει αρκετές φορές, αυτή τη φορά όμως δεν ήταν αποτελεσματικός.

Τζιόλης: Άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον Κατερινιώτη, ο οποίος δεν έχασε τον χώρο του σε σετ παιχνίδι, ήταν σοβαρός δημιουργικά, έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Κλάους που δεν έγινε γκολ.

Κάτσε: Πολύ θρασύς απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους, πάτησε όλο το γήπεδο, απείλησε, έψαξε σωστές επιλογές. Σε πολύ καλή μέρα.

Τζανδάρης: Πήρε παραπάνω ενέργειες από αυτές που έπρεπε δημιουργικά, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πολλά λάθη. Έκανε καλή δουλειά πάντως ανασταλτικά μέχρι το 60΄, όταν και η Φιορεντίνα βγήκε πολλές φορές στη κόντρα χωρίς να προλάβει να καλύψει τους χώρους.

Σαλπιγγίδης: Σε θλιβερή κατάσταση, αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα σε πολλές ομαδικές ενέργειες που έβγαλε ο ΠΑΟΚ. Αργή σκέψη σε συνδυασμό με την κακή τεχνική και την έλλειψη ταχύτητας πλέον, συνθέτουν ένα αδύναμο παζλ που στηρίζεται ακόμη από τον Αναστασιάδη, με ερωτηματικό βέβαια τον χρόνο που θα συμβαίνει ακόμη αυτό.

Περέιρα: Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και κυρίως στη κορυφή της επίθεσης όπου και δεν φάνηκε χωρίς τροφοδότηση. Πήγε στα δεξιά όπου ήταν λίγο πιο ουσιαστικός από τον Σαλπιγγίδη, όμως αδίκως αντικαταστάθηκε πρώτος αυτός.

Αθανασιάδης: Ακυρώθηκε για σαράντα λεπτά παίζοντας αριστερά, ενώ όταν πήγε στη κορυφή ο ΠΑΟΚ έφτασε σε κάποιες τελικές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ως φορ πάντως ήταν ξεκάθαρα πιο λειτουργικός για το σύνολο.

Κίτσιου: Πατούσε καλά παρότι είχε καιρό να παίξει, αμυντικά δέχτηκε πίεση και η αλήθεια είναι πως ότι μπορούσε έκανε. Δημιουργικά είχε μία σέντρα σουτ που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα.

Γκολάσα: Η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έδειξε γιατί ο Βρύζας τον κυνηγούσε από τον περασμένο Δεκέμβρη. Εξαιρετικός με τη μπάλα, έβγαλε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, είχε σωστές επινοήσεις και δείχνει πως ήρθε η ώρα να μπει στο βασικό σχήμα είτε ως 8άρι είτε ως εξτρέμ.

Παπαδόπουλος: Μπήκε στο 80΄προσπάθησε να πιέσει όμως δεν είχε κάποιες στιγμές.

Αναστασιάδης: Σε κακή βραδιά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Περέιρα αντί του Γκολάσα, ακύρωσε τον Κλάους και τον Ράτς με την τοποθέτηση του πρώτου από αριστερά και στέρησε από την ομάδα του την ισορροπία, στοιχείο που στοίχησε στο διάστημα που η Φιορεντίνα επέβαλε τον ρυθμό της και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η κατάσταση διορθώθηκε μεταξύ 40΄και 54΄χρονικό σημείο που μπήκε ο Γκολάσα, όμως και σε αυτή την αλλαγή ήταν σαφές πως έπρεπε να βγει ο Σαλπιγγίδης και όχι ο Περέιρα.

 http://www.paok24.com/podosfairo/3414/kerdos-o-gkolasa

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ