The product of hard work - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

The product of hard work



Ο Ηρακλής πέρασε και από το Αλκαζάρ κερδίζοντας με 0-2 τον Τύρναβο με δυο τέρματα του Γιάννη Λουκίνα, και φιγουράρει στην πρώτη θέση μαζί με την Ζάκυνθο η οποία είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Τα μεγάλα λόγια μπήκανε στην άκρη, και η δουλειά φαίνεται εκ του αποτελέσματος στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία ξεπέρασε ακόμα έναν ''κακό δαίμονα'' που λέγεται Τύρναβος. Τα προηγούμενα χρόνια ο Τύρναβος δεν είχε ηττηθεί από τον Ηρακλή σε κανένα παιχνίδι, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου. Φέτος οι κυανόλευκοι έσπασαν το σερί των δυο προαναφερόμενων ομάδων που είχαν θετικό συντελεστή βαθμών κόντρα στους κυανόλευκους.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απ' ότι φαίνεται βαδίζει σε σωστό δρόμο, αφού η δουλειά που γίνεται στην ομάδα φέρνει αποτελέσματα. Η ταπεινότητα και η αφοσίωση στην δουλειά είναι το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πορείας του Ηρακλή, και έτσι πρέπει να είναι μέχρι το τέλος.  Η θετική αύρα που βγάζει το αγωνιστικό κομμάτι παρασύρει και τον κόσμο, πράγμα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολο λόγω των αρκετών εξωαγωνιστικών προβλημάτων, αλλά και λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος.



Το ρόστερ του Ηρακλή έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν επάξια και κάποιον παίκτη όπως ο Περόνε. Εχθές ο Γιάννης Λουκίνας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα του Ηρακλή. Το ίδιο αφορά όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Οι αρκετές τελικές προσπάθειες τελικώς καρποφόρησαν και με δεύτερο τέρμα εχθές στο παιχνίδι με τον Τύρναβο. Ο Ηρακλής μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα, αλλά ευτυχώς ήρθε ένα ακόμα τέρμα που έφερε ηρεμία στην ομάδα.

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματάνε μόνο στην τρίτη συνεχόμενη νίκη. Η επιστροφή του Μπαρτολίνι στην αγωνιστική δράση είναι από τα θετικά πράγματα τα οποία εισπράττει ο Ηρακλής τον τελευταίο καιρό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον προετοιμάζει για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Εθνικό Σερρών, όπως και άλλους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής του Ηρακλή πιστεύει όλους τους παίκτες του και το έχει δείξει στην πράξη.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ηρακλής θα ταξιδέψει την Δευτέρα 03/11 για να αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν φύγει με διπλό από την συγκεκριμένη έδρα, κάτι που θέλουν να συμβεί ούτως ώστε να σπάσει ακόμα μια κατάρα όπου θέλει τον Ηρακλή να μην κερδίζει στο Αιγίνιο.

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να ακούγονται ως θετικά, αλλά αν ο Ηρακλής συνεχίσει και δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό, και χωρίς τα μεγάλα λόγια τα οποία φέτος δεν υπάρχουν, τότε μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.



Τα αποτελέσματα σε συνδυασμό και με τις καλές εμφανίσεις έχουν κερδίσει τον κόσμο που αναμένεται αρκετός στο παιχνίδι της Τρίτης για τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και της Δευτέρας 03/11 για το πρωτάθλημα στο Αιγίνιο.

Αυτή η δουλειά της ομάδας έχει κερδίσει τον κόσμο, αυτή η δουλειά θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο, αυτή η δουλειά μπορεί να καταφέρει να φέρει τον Ηρακλή στο τέλος εκεί που κάποιοι τον ''δολοφόνησαν'' πριν λίγα χρόνια.

Υ.Γ. Τα εκατομμύρια για το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και για την ανακατασκευή της Λεωφόρου ακούγεται ότι θα τα δώσουν. Τον Ηρακλή όμως θέλουν να τον πάρουν την περιουσία. Πάντα δίκαιη αυτή η χώρα έτσι;

Υ.Γ.1: Ο κόσμος διψάει για να βρεθεί και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Για να δούμε τι θα γίνει και με τα εισιτήρια αυτή την εβδομάδα.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ