Το καλό ξεκίνημα χρειάζεται... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Το καλό ξεκίνημα χρειάζεται...



Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει για τον Ηρακλή την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό, και με μεγάλη παρουσία κόσμου από την πλευρά των κυανόλευκων,

Αυτό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς ο Ηρακλής έχει νέο μεγαλομέτοχο στην κεφαλή της ΠΑΕ. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ήθελε πολύ να εμπλακεί στα κοινά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, και βέβαια το απέδειξε με πράξεις.

Η αρχή έγινε από την πρώτη ομάδα όπου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το ανδρικό τμήμα πλαισιώθηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όπως έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία και στις παραμονές παικτών (σ.σ. Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης κ.α ), αλλά και έχει αναγεννήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι έφτιαξε τα γήπεδα, αλλά και έδωσε άλλη πνοή στις ακαδημίες των κυανόλευκων.

Το χρέος που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση έφερε τους συνεργάτες του στο σημείο να συμβουλεύσουν τον κ. Παπαθανασάκη να μην πάρει τον Ηρακλή, όμως ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει. Και μέχρι στιγμής είναι ευθύς σε όλες του τις υποχρεώσεις.

Ο ενθουσιασμός του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία συμβαδίζει με αυτή του κόσμου ο οποίος αφού είδε πράξεις από την αρχή τον ενθάρρυνε να συνεχίσει έτσι. Όπως και κάνει και τώρα.



Το όνειρο πολλών χιλιάδων ηρακληδέων για το γήπεδο κανείς δεν ξέρει αν υλοποιηθεί. Η τοποθέτηση του νέου μεγαλομετόχου για το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να χαρακτηριστεί ελπιδοφόρα, καθώς και ο ίδιος ψάχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια για το συγκεκριμένο έργο, αλλά παραμένει αρκετά δύσκολο όσον αφορά το χρέος του Ερασιτέχνη.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον και να πούμε μεγάλα λόγια, αλλά ελπίζει όλος ο κόσμος ότι η προσφορά του κ. Παπαθανασάκη να συνεχιστεί αμείωτα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο Ηρακλής έχει δείξει στα επίσημα παιχνίδια του ότι είναι μια ομάδα η οποία βγάζει αρκετές ευκαιρίες που δεν γίνονται τέρματα, αλλά όταν μια ομάδα κάνει ευκαιρίες δέχεται και τέρμα όπως και έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του Κυπέλλου (σ.σ. Λαμία εκτός- Λεβαδειακό εντός).

Οι προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως ο Ρομάνο, ο Περόνε, και ο Μπαρτολίνι μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στην ομάδα του Ηρακλή, αλλά και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που πάρθηκαν δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το σύνολο της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αυτό που χρειάζεται ο Ηρακλής είναι  η ηρεμία, κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Μια ηρεμία η οποία θα είναι οικονομική αλλά και ψυχολογική, καθώς ο κόσμος της ομάδας αγκάλιασε την νέα προσπάθεια του κ. Παπαθανασάκη.

Η στήριξη είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, διότι ήρθε ένας άνθρωπος που κάνει πράξεις. Αυτή η στήριξη μπορεί να είναι ένα διαρκείας, ένα εισιτήριο στο γήπεδο κ.α.



Το δυνατό έναυσμα θα δοθεί πρώτα από τον κόσμο στις κερκίδες, και με την σειρά τους οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου καλούνται να ξεκινήσουν με μια νίκη η οποία θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο αλλά και στους φιλάθλους που είναι ακόμα επιφυλακτικοί.

Υ.Γ. Στην εκπομπή του κ. Θωμαϊδη ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική. Οι πλαστές ενημερότητηες αρκετών ομάδων τα προηγούμενα χρόνια δεν  αναφέρθηκαν όπως έπρεπε. Όταν τα αναφέραμε οι δημοσιογράφοι του Ηρακλή  μας λέγανε γραφικούς. Το πώς βρέθηκε ο Ηρακλής στην Δ' Εθνική καμία αναφορά.  Μόνο είχαν να πούνε στην εκπομπή '''Δίκη'' για τον νοθευμένο φάκελο του Ηρακλή που δολοφονήθηκε για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ 1: Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει στην Κατερίνη από τον κόσμο του Ηρακλή. Προσοχή στον δρόμο γιατί είδαμε τι συμβαίνει στις ημέρες που ζούμε.



Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ