το iraklis1908.grαναφέρεται στις αστρολογικές προβλέψεις που υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσα στο 2015. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

το iraklis1908.grαναφέρεται στις αστρολογικές προβλέψεις που υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσα στο 2015.

Tα …Ψαράκια της ομάδας
Αρκετά είναι τα «ψάρια» στους «κυανόλευκους». Πρόκειται για τους : Ιντζόγλου, Ρομάνο,Τόσκα . Οι προβλέψεις για το 2015 αναφέρουν τα εξής :
Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό και απαιτείται προσοχή από τον Αύγουστο και μετά σε χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ. Ο Δίας στην Παρθένο από τον Αύγουστο και για ένα χρόνο φέρνει προβλήματα σε σχέσεις, πειρασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ο Πλούτωνας βοηθά τα σχέδιά σου.

zodia2Οι Τοξότες του Ημίθεου
Αρκετοί είναι οι Τοξότες του Ηρακλή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους : Μπάμπα, Σιατραβανη,Στεφανίδη και Κάσσο.Οι προβλέψεις αναφέρουν Κρόνος στο ζώδιό επιβάλλει περιορισμούς και δοκιμασίες σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε παραπλανά. Ο Άρης θα τονώνει την αυτοπεποίθησή . Ο Δίας στον Λέοντα σταθεροποιεί τα σχέδιά και πραγματοποιεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες . Ο Ουρανός στον Κριό δεν σε αφήνει να ρουτινιάσεις. Με τον Δία, από τον Αύγουστο και μετά, απέφυγε υπερβολές, εμπλοκές με δικαιοσύνη ή οικονομικές υποθέσεις που θα σε επιβαρύνουν και θα σε αγχώσουν. Το καλοκαίρι θα σου φέρει μια καλή και σημαντική γνωριμία.

Οι Ζυγοί με κοινή μέρα !
Τρείς είναι ο Ζυγοί του Ηρακλή . Πρόκειται για τους : Πασά, Πουρτουλίδη και Πασά και ακόμμα ειδικότερα έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα. Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές στην οικογενειακή ζωή αλλά και σε περιουσιακά. Κάντε υπομονή και χρησιμοποίηστε τη διπλωματία. Ο Δίας στον Καρκίνο σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις στα εργασιακά. Περνώντας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά γίνεστε πιο αισιόδοξοι και έχετε την στήριξη αγαπημένων προσώπων.
Τα «κυανόλευκα» … Ταυράκια
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους : Στάμου ,Ζιαμπάζης ,Αγγελουδης ΤΣιλιανιδης και Μπίκας .Συμφωνα με τις προβλέψεις: Φεύγοντας ο Κρόνος από τον Σκορπιό δίδαξε πολλά. Το 2015 σχέσεις και προσωπική ζωή αποκαθίστανται. Μην βιάζεσαι όμως να πανηγυρίσεις. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο και εκεί θα δώσεις τις οριστικές λύσεις. Η απόφαση για ένα διαζύγιο είναι ένα πιθανό σενάριο. Μην απογοητεύεσαι. Οκτώβριο, Νοέμβριο. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στα σχέδιά σου. Αύγουστο, Σεπτέμβριο θα επωφεληθείς οικονομικά.
zodia5Οι Παρθένοι του Ηρακλή
Ένας τερματοφύλακας και δυο επιθετικοί είναι Παρθενοι: Πρόκειται για τους : Λαδά, Λουκίνα και Κυριακίδη. Σύμφωνα με ις προβλέψεις : Τον Οκτώβριο θα έχει ευχάριστες αλλαγές. Ο Κρόνος στον Τοξότη δυσκολεύει την οικογενειακή ζωή, φέρνει εντάσεις ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν φροντίδα και ηλικιωμένα πρόσωπα. Τον Δεκέμβριο πρόσεχη οικογενειακά θέματα και υγεία. Ο Κρόνος στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο σταθεροποιεί τα σχέδιά σου. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ψυχοσωματικά προβλήματα.
zodia3

Άμυνα … Υδροχόων
Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι Υδροχόοι. Πρόκειται για τους : Μπαρτολίνι, Παπαθανασίου ,Βαλεριανος , Μούχαλης, Σαραμαντάς,Ζιαμπάρης. Κοινός παρανομαστής ότι όλοι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή !
Σύμφωνα με τις προβλέψεις : «Ένα σχέδιο ξεκίνα προς το τέλος του 2014 σε απασχολεί ή μπορεί και ένας έρωτας. Μάρτιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο παίρνεις αποφάσεις. Ιούλιο, Αύγουστο τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Ιανουάριος, Μάιος, Ιούνιος είναι επίσης πολύ ευνοϊκοί μήνες. Καλός μήνας για την ερωτική σου ζωή ο Αύγουστος. Το 2015 θα νιώσεις ότι βαδίζεις πιο σταθερά και τα σχέδιά σου θα έχουν επιτυχία.
Ο Δίδυμος …. Περόνε
Μοναδικός δίδυμος του Ηρακλή είναι ο Περόνε. Σύμφωνα με την προβλεψη για το 2015 αναφέρεται : Ο Δίας στον Λέοντα, το πρώτο εξάμηνο, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις βελτιώσεις. Μην αφήνεις άλλα πρόσωπα να μπερδεύονται στα οικονομικά σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα κάνεις τον Απρίλιο. Η οικογενειακή σου ζωή θα βελτιωθεί, μπορεί να αλλάξεις σπίτι, να συγκατοικήσεις ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ιούλιο, Αύγουστο η καθημερινή σου ζωή μπορεί να έχει προβλήματα, όμως αυτό θα αποκατασταθεί από Σεπτέμβριο. Από τον Οκτώβριο, με τον Κρόνο στον Τοξότη, χρειάζονται προσοχή σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή τον Φεβρουάριο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και το φθινόπωρο.
Ένας αλλά Λέων
zodia11Ο βραζιλιάνος Χουάντερσον είναι ο μοναδικός Λέοντας του Ηρακλή. Οι αστρολογικές υο προβλέψεις για το 2015 λένε: Με το Δία στο ζώδιό σκέφτεσαι νέα σχέδια ενώ ευνοούνται οι σχέσεις σου, η απόκτηση ενός απογόνου και οι επιδιώξεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοούνται τα οικονομικά σου. Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο και προκύπτουν θέματα με σπίτι, οικογένεια και περιουσιακά. Μέχρι τότε, μπορεί να επωφεληθείς από τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνεις νέες γνωριμίες και όλοι μιλούν για εσένα. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει όμορφες και απρόβλεπτες αλλαγές.
Μοναδικός Αιγόκερως
Ο Μιχάλης Μπυκουβάλας είναι ο μοναδικός Αιγόκερως της ομάδας. Συμφωνα με όσα ανφαφέρου οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2015: Ουρανός και Πλούτωνας συνεχίζουν να προκαλούν αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Από το καλοκαίρι ως το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να μετακομίσεις ή να αλλάξεις τόπο και τρόπο ζωής. Ο Δίας στον Λέοντα ως τον Ιούλιο φέρνει κέρδη από κληρονομιές και δάνεια. Περνώντας στην Παρθένο κλονίζονται τα σχέδιά σου, οι σχέσεις σου, οι ιδέες σου. Από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο, οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Την άνοιξη και το τελευταίο τρίμηνο κλυδωνίζονται οι αποφάσεις σου. Ο Δεκέμβριος θα είναι παραγωγικός.
  • Κανένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν είναι : Σκόρπιος , Κριός και Καρκίνος

http://www.iraklis1908.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ