Ο Άρης της… Κυριακής δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτόν της Τετάρτης! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Άρης της… Κυριακής δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτόν της Τετάρτης!

Επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και φυσικά επιστροφή στην ενδεκάδα όλων των βασικών ποδοσφαιριστών του Άρη για ένα παιχνίδι με ισχυρό κίνητρο…
Ο Άρης “αποχαιρέτησε” τον θεσμό του Κυπέλλου με εντός έδρας ήττα, που την έκανε ακόμα πιο βαριά η κακή σε απόδοση εμφάνιση των παικτών. Τουλάχιστον, υπήρξε ένα κέρδος που δεν ήταν άλλο από την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παιδιών που μέχρι στιγμής δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Στο «Ανθή Καραγιάννη” ο Άρης αναμένεται να παρουσιάσει την… γνωστή ενδεκάδα ή τουλάχιστον πολλούς από αυτούς που συνήθως επιλέγονται από τον Κάμπος να την απαρτίζουν.
Κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση σε σύγκριση με το παιχνίδι της Τετάρτης στην αρχική ενδεκάδα των “κίτρινων” θα επιστρέψουν οι Καρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Γκίνο, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς και ΚαπνίδηςAντίθετα, διατηρούνται σε αυτήν οι Πόι, Παπαδόπουλος και Φερνάντεςπου ξεκίνησαν την αναμέτρηση την Τετάρτη και πήραν ανάσες στο δεύτερο ημίχρονο.
Αυτό που επίσης αλλάζει είναι το… κίνητρο! Όχι ότι δε υπήρξε και για τους «μικρούς» την Τετάρτη, αλλά την Κυριακή ο Άρης έχει ανάγκη από μία νίκη και μία πολύ καλή απόδοση απέναντι σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να μπει «εμπόδιο» στην προσπάθεια των «κίτρινων» για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.Ο Άρης της… Κυριακής δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτόν της Τετάρτης!http://www.pressaris.gr/%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%AF

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ