Έριξε το βάρος στην ψυχολογία ο Κάμπος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Έριξε το βάρος στην ψυχολογία ο Κάμπος

Ακόμα μία “ένεση” ψυχολογίας από τον Πάουλο Κάμπος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και κυρίως σε όσους νεαρούς σε ηλικία παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς.
Έριξε το βάρος στην ψυχολογία ο Κάμπος
Ο βραζιλιάνος τεχνικός, ενόψει και του παιχνιδιού της Καβάλας, μίλησε και πάλι στους παίκτες του,κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους “μικρούς” που όπως είναι λογικό απογοητεύτηκαν με την εμφάνιση τους και την ήττα που γνώρισε η ομάδα.

“Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Βάλαμε πολύ πάθος και αυτό το κρατάω. Έχω μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια σας.Δεν είχατε την εμπειρία για να διαχειριστείτε το παιχνίδι. Ήθελα να σας δω να αγωνίζεστε κι αυτό είναι το σημαντικό”, τόνισε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός για να ολοκληρώσει:

“Συνεχίζουμε! Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Καβάλα και θέλω να πάμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι μπορούμε…”.
http://www.pressaris.gr/%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%82

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ