Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ ούτε ο Σαμαράς! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ ούτε ο Σαμαράς!



Μια αποκλειστική είδηση του SDNA το πρωί, μου άνοιξε τα μάτια αμέσως! Χωρίς καφέ και τσιγάρο!Ποια ήταν αυτή;
 
 Το μυστικό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Και μόνο ως είδηση είναι σοκαριστικη!
 
 Περίμενα για κάποια ώρα να διαψευσθεί αλλά προς τεράστια μου έκπληξη ο...''Κώστας- Τσέλσι*Νότιγχαμ* Βοϊβοντίνα, επιβεβαίωσε το ραντεβού με μπόλικη ''σάλτσα'' όπως το συνηθίζει.
 
  Ενημέρωσε λοιπόν πως, η επίσκεψη του Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου αφορούσε αποκλειστικά τον Δήμο του Πειραιά. Ακόμη και στην προπαγάνδα Κώστα μέτριος είσαι! Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο...πραγματικός Δήμαρχος αλλά η νόμιμη βιτρίνα είναι ο Μώραλης.
 
  Έστω και ως βιτρίνα-Δήμαρχος όμως, είναι ο μόνος αρμόδιος που, μπορεί να επισκεφτεί τον Υπ. Επικρατείας κ.Παππά. Και έτσι να ήταν(που δεν είναι φυσικά), υπερβολικό ακούγεται!

  Πάμε τώρα στην πλευρά της κυβέρνησης. Αυτό δεν θα το έκανε ούτε ο Σαμαράς που για τον υπόδικο Βαγγέλη Μαρινάκη(εκκρεμεί η δίκη για την εγκληματική οργάνωση και επίσης του έχει απαγορευτεί ν' ασχολείται με το ποδόσφαιρο), όχι απλά με...τον Θεό μιλούσε αλλά και με τον Βούδα.

  Το κάνατε όμως εσείς! Για την ακρίβεια εσύ Νίκο Παππά! Είναι γνωστό ότι, δεν είσαι απλά το δεξί χέρι του Τσίπρα μα... και το αριστερό μαζί! Ωραία αριστερή κοινωνική πολιτική.Δέχεσαι μεγαλοεφοπλιστές και τους επιτρέπεις να σου υποδεικνύουν τι θα κάνεις με τον Κοντονή. Ο Μαρινάκης με αυτό τον σκοπό πήγε σήμερα  Για να απαιτήσει την...έξοδο του υφυπουργού αθλητισμού. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν ''πιάσει τόπο'' το μυστικό ραντεβού και ο Κοντονής εκδιωχθεί από την θέση του.

Υ.γ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Υ.γ1 Όσο για τους τραμπούκους(οι οποίοι δυστυχώς ανήκουν στην Ελληνική Αστυνομία) συνοδούς του Μαρινάκη, πρέπει να δωθούν πειστικές απαντήσεις από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη. Είχαν το θράσος να κάνουν τους νταήδες σε δημοσιογράφους του ΣΚΑ'Ι' και του SDNA.

Υ.γ.2 Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι πειστικότατη! Πήγε ο Μαρινάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για να μιλήσει για τον Δήμο Πειραιά....Οκ

Θ.Κ 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ