Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά», λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στην Τούμπα. 
#6 γκολ έχει πλέον ο Στέφανος Αθανασιάδης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 10 αναμετρήσεις που έχει βρεθεί απέναντι του σε αγώνα πρωταθλήματος. Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα σε τρία ματς που έγιναν στη Νέα Σμύρνη και δύο στην Τούμπα. Τα γκολ του με τον Πανιώνιο σε αγώνες που έγιναν στην Θεσσαλονίκη ήταν τον Ιανουάριο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2015.

#Μαζί με το γκολ της Δευτέρας στον αγώνα των Play Offs του πρωταθλήματος, ο Στέφανος Αθανασιάδης έβαλε στην “τριάδα” των “αγαπημένων” του ομάδων και τον Πανιώνιο, αφού μέχρι τώρα είχε σημειώσει 6 γκολ σε ματς με τον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό.
#55 αγώνες πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα. Ο Δικέφαλος έχει σημειώσει 42 νίκες, ενώ υπάρχουν και 9 ισοπαλίες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει καταφέρει να φύγει με νίκη τέσσερις φορές. Η τελευταία φορά που επικράτησε ο Πανιώνιος εκτός έδρας ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1985 με 2-1, αλλά το παιχνίδι είχε γίνει στο Καυταντζόγλειο. 

#Η φετινή σεζόν είναι η πιο πλούσια σε αναμετρήσεις για τις δύο ομάδες, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι για έκτη φορά. ΠΑΟΚ και Πανιώνιος έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και αυτή είναι η δεύτερη για τα Play Offs. Ο ΠΑΟΚ μετρά δύο νίκες, ο Πανιώνιος μια νίκη και υπάρχουν και οι δύο ισοπαλίες του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ