Başkan Yıldırım gazete okumak? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Başkan Yıldırım gazete okumak?




Και κάπου εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου στα τούρκικα(Χωρίς φυσικά να είμαι σίγουρος αν ..βγάζει άκρη)! Σχεδόν χαράματα τι να κάνω; Το χαμπέρι το σημερινό το έμαθε στάνταρ πάντως ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ! Εδώ μέχρι στην Ιαπωνία το ανέφεραν. Δύο πράγματα είναι το ...Talk of the town την ημέρα που ξημέρωσε -πριν από 9-10 ώρες- στο Τόκιο... Τα ρομπότ-μπάτλερ και ο...Μαρινάκης!

Συμπαθέστατε πρόεδρε(φυσιογνωμικά τουλάχιστον)! Αυτό που ζήτησες τόσες φορές, είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Αρκεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να ακολουθήσει ομαλά την διαδικασία, και χωρίς να υποστεί τραμπουκισμούς!

Είμαι βέβαιος ότι, χάρηκες! 2η φορά που τιμωρείται η ομάδα σου τόσο σκληρά. Αυτή την φορά για κάποιες παρατυπίες στο FFP(Financial Fair Play). Αν προσθέσεις και την πρώτη τιμωρία (σημαντικότερος λόγος) δεν φτάνουν ούτε στο μισό τις 4 κακουργηματικές κατηγορίες που, αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πιστεύω ότι, η αναφορά σου στην UEFA δεν θ' αργήσει. Εσύ δεν πήγες να τινάξεις κάνα μπακλαβατζίδικο(baklava atölyeleri) ή κανένα ζαχαροπλαστείο(Pasta şekerleme), στον αέρα, όμως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε ''τσακίζει''...

Ίσως να μην χρειαστεί η βοήθεια σου μα, να είσαι ''stand by'' (hazir). Έχεις το κάθε δικαίωμα να Α-Π-Α-Ι-Τ-Η-Σ-Ε-Ι-Σ τη τιμωρία και του Ολυμπιακού! Γρήγορα όμως ε! Hizli hizli...
Άιντε, güle güle... 
TH.K.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ