Στρατηγός Μανάβης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στρατηγός Μανάβης

Η περίπτωση Μανάβη ήταν τέτοια, που μόνο όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά μπορούν εκτιμήσουν όσα διάβασαν στην πλήρη τους διάσταση. Είχε έναν τρόπο όταν μιλούσε, ήταν τέτοιοι οι μορφασμοί του, που είναι αδύνατο να υποκατασταθούν από τον γραπτό λόγο.
Ηταν πάντως αρχηγός των οπαδών του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 70 με όλη τη σημασία της λέξης. Οι αντίστοιχοι των υπολοίπων ομάδων ήταν απλώς μια τρίχα από τα.... μαλλιά του. Ο αείμνηστος Αττίλιο των Ολυμπιακών πχ, έκανε όνομα επειδή έπαιζε τρομπέτα. Αν δε γινόταν Ολυμπιακός, θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ (μουσική εκπομπή ταλέντων).Αργότερα στον Ολυμπιακό,τέλη του 70 ήρθαν ο Μάρκος κτλ.

Ο Μανάβης ήταν το σύνθημα, η πώρωση, το ντου, ήταν απλά γεννημένος για να κάνει αυτό που έκανε και να ηγηθεί ενός λαού που δίδαξε οπαδισμό. Ο Μανάβης μπαίνει στο Πάνθεον του ΠΑΟΚ μαζί έναν από τους πρώτους τόσο φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες τον ξακουστό Γιοβάνη, ένα Σέρβο ράφτη, πρόσφυγας κι αυτός, που βρήκε «καταφύγιο» στη Θεσσαλονίκη και «ζεστασιά» στην οικογένεια του Δικεφάλου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ