ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...




Πρώτα απ όλα μπράβο στην Ξάνθη αν και...εκκλησία έκλεψε! Σήμερα μπορούμε να κάνουμε κριτική ή είμαστε πάλι εχθροί της ομάδας;

 Με τον Παναιτωλικό έφταιγε ο διαιτητής, με την Θέλτα επίσης, με τον Αστέρα -για την εικόνα στο 2ο ημίχρονο- έφταιγε η κούραση(Αρχές Οκτώβρη!!!), σήμερα τι να πούμε ότι έφταιγε;

 Να τα ρίξουμε στον Στιλ να τελειώνουμε; Άντε τα ρίχνουμε στον Άγγλο...κοιμισμένο goalkeeper! Έχει τα χάλια του, ας μείνει στον πάγκο από εδώ και πέρα για κάποιους αγώνες. Ποιος θα παίξει; Ο Κοτσόλης η ο Βλαχοδήμος; Μιας και αυτό το... γατόνι στον πάγκο διάλεξε επιθετικό αντί για τερματοφύλακα!

 Και που τον πήρε τον επιθετικό (σ.σ. Ρινάλντι), τον έβαλε ποτέ; 2 φορές στα χασομέρια! Δηλαδή πρέπει να χρεωνόμαστε ως ''εχθροί της ομάδας'' όσοι ασκούμε κριτική; Γαύροι θέλετε να καταντήσουμε; Δεν το βλέπετε ότι ΔΕΝ κάνει ο άνθρωπος! Δεν συμμετέχει καν στο παιχνίδι! Ότι μειώνει την αξία του ρόστερ; Περιμένει πάντα να βγούνε οι προσωπικότητες μπροστά. Ο Μπεργκ, ο Λέτο, ο Λεντέσμα, ο Μολέδο και ο Ζέκα! Ο ίδιος, παρουσία μηδέν!

 Που είναι ο Π. Βλαχοδημος; Γιατί τον έθεσε εκτός ομάδας; Πως περιμένει να δει πρόοδο από τον Εμποκού, όταν δεν του δίνει θέση βασικού. Παίζεις με την Ξάνθη και μόλις βλέπεις την 11αδα αναρωτιέσαι..."Σίγουρα παίζει με την Ξάνθη η με την Γιουβεντους;" Έχει βαπτίσει τον Λουντ επιθετικό και δεν τον βγάζει με τίποτα! Ο Λεντέσμα πρέπει ν' αφήσει την... τελευταία του πνοή στο γήπεδο για να ξεκουραστεί σ' έναν αγώνα! Δεν βλέπει ότι, ο Μπεργκ έχει κλατάρει; ΔΕΝ μπορεί να μην το βλέπει!

 Τέλος ρωτάω κάτι, σε όλους αυτούς που μας θεωρούν εχθρούς εμάς τους λίγους πού τολμάμε να πούμε κάτι αρνητικό για τον Στραματσόνι. Θυμάστε ένα παιχνίδι -όχι δύο...ΕΝΑ- πού ο Ιταλός να παρουσίασε μία ομάδα με πλάνο για 90 λεπτά; Ένα γαμημ@#νο παιχνίδι! 

Υ.γ. Στις πρώτες δηλώσεις μετά από το παιχνίδι τα έριξε όλα πάλι στους ποδοσφαιριστές. Για ακόμη μια φορά δεν ακούσαμε ένα "αναλαμβάνω την ευθύνη". Έτσι για αλλαγή βρε παιδί μου!
Θ.Κ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ