ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

 
 
Ο Ηρακλής δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και τα παλεύει όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι το οποίο έχει αποδείξει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.
 
 Το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο δικέφαλος έχει ενισχυθεί σημαντικά κυρίως στην μεσοεπιθετική πλευρά, ενώ ο Ηρακλής από την άλλη έχει αποδυναμωθεί σε ρόστερ, αλλά και σε τραυματισμούς όπως αυτή του αγέραστου Περόνε.
 
Στο περσινό παιχνίδι στην Τούμπα πάλι ο Ηρακλής είχε πολύ χαμηλότερο μπάτζετ, αλλά και στερούνταν ποιότητας σε σχέση με τους καλοπληρωμένους παίκτες των γηπεδούχων, όμως πέτυχε το διπλό με το εξαιρετικό γκολ του Λεοζίνιο, αλλά φέτος είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και έχει ιδιαίτερες δυσκολίες ειδικά για τον φιλοξενούμενο Ηρακλή. 
 
 
 Η ποιότητα στα άκρα των ασπρόμαυρων με τους Ροντρίγκεζ και Τζάλμα είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο ατού του φετινού ΠΑΟΚ, αλλά και η ποιοτική προσθήκη του Μπίσεβαρ, όπου όλοι αυτοί μαζί δίνουν ταχύτητα και έκρηξη στην επιθετική γραμμή. Εξίσου ποιοτική είναι και η προσθήκη του Λέο Μάτος ο οποίος έχει εμπειρία και βοηθάει στην δεξιά πλευρά. Οι δυο Βραζιλιάνοι είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος μαζί με τον ακούραστο Ροντρίγκεζ για την άμυνα του Νίκου Παπαδόπουλου που ψάχνει τον τρόπο ώστε να μπλοκάρει τις πτέρυγες του δικεφάλου. 
 
 Έναν τρόπο ο οποίος ναι μεν είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος, καθώς ο Ηρακλής έδειξε στο ΟΑΚΑ ότι δεν φοβάται κανέναν και πως μπορεί να κάνει ζημιά, όπως μέσα στην ΑΕΚ των πολλών εκατομμυρίων. Οι ελλείψεις είναι αρκετές, και το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι αφού δεν λένε να φύγουν αυτές οι ''γάγγραινες'' που μαστίζουν τους κυανόλευκους δεκαετίες τώρα. 
 
 
 Ηχηρά όπλα έχει και ο Νίκος Παπαδόπουλος και δείχνει να πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα, αφού το έχει πει και στους ποδοσφαιριστές τους πως τους πιστεύει, όπως και ότι οι ίδιοι το έχουν αποδείξει στα ντέρμπι ότι δεν μένουν στα ρόστερ και στους παίκτες της κάθε ομάδας. Σαφέστατα δε οι ασπρόμαυροι είναι πιο ενισχυμένοι, αλλά ο Ηρακλής μπορεί να βρει αυτό που θέλει, αρκεί να μπλοκάρει την εκρηκτικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής.  
 
Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα, καθώς είναι ένας αγώνας που τον θέλει ο κόσμος του Ηρακλή που πλήρωσε και θα συνεχίσει να πληρώνει τους παίκτες με κουπόνια μέχρι να βρεθεί μια λύση, και γι αυτόν τον κόσμο θα παίξουν οι παίκτες που είναι δίπλα τους στα δύσκολα.
 
 
 Τέτοια παιχνίδια είναι ντέρμπι σε όποια κατάσταση είναι ο καθένας. Και πέρσι τεράστια προβλήματα είχε ο Ηρακλής, αλλά πέτυχε το διπλό.
 
 Επιμέλεια κειμένου: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ