ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!



Ο Ηρακλής σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει πυγμή, θάρρος, αλλά και ελλείψεις στο ρόστερ του που έχουν στοιχίσει βαθμούς.

 Αδιαμφισβήτητα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν φέρει αυτή την κατάσταση στον Ηρακλή που διοικείται από ανθρώπους που δεν μπορούν να βγάλουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το τέλμα, αντ’ αυτού την οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερο, αφού κανείς από αυτούς που βρίσκονται στην Μίκρα δεν είναι επιθυμητός.


 Στο αγωνιστικό τώρα, σίγουρα ο Ηρακλής έχει ‘’αμούστακα’’ παιδιά με θράσος, αλλά και έμπειρους παίκτες που μεταλαμπαδεύουν στους νεαρούς το πώς πρέπει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διότι οι έμπειροι είναι δάσκαλοι γι αυτούς, κάτι που έχει δώσει παράδειγμα στον Ρούσσο την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, καθώς δίπλα στον Μπαρτολίνι γίνεται καλύτερος, όπως και θα ακολουθήσουν και άλλοι.. Και βέβαια με έναν προπονητή ήρωα που έχει κρατήσει τους περισσότερους παίκτες παρά τα τεράστια προβλήματα. Και αξίζουν χίλια μπράβο στον Νίκο Παπαδόπουλο που έχει επιτελέσει μεγάλο έργο, παρά τα όσα συμβαίνουν. 

 Η ανικανότητα της διοίκησης Παπαθανασάκη έχει εξοργίσει κόσμο, παίκτες αλλά και ότι συσχετίζεται με την παρουσία αυτών που έδωσε το οκ να ανέβουν Θεσσαλονίκη και να κάνουν ότι να ναι. Ο κόσμος έχει πάρει από το χέρι την ομάδα, δίνοντας κουπόνια ενίσχυσης, δείχνοντας έτσι ότι όχι μόνο δεν έχει εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά και πως δεν έχει θέση και σχέση αυτή με τον ιστορικό σύλλογο. 

 Οι αγέραστοι Περόνε και Μπαρτολίνι είναι πολύ σημαντικοί, και τέτοιες ηγετικές φυσιογνωμίες μπορούν να δώσουν τεράστιες βοήθειες μαζί με τους υπολοίπους, ώστε αυτή η χρόνια να βγει και η ομάδα στο αγωνιστικό να μη αντιμετωπίσει κινδύνους μέσα στο χορτάρι, όχι όμως και εκτός αγωνιστικών, αφού ο Ηρακλής κινδυνεύει από την συγκεκριμένη διοίκηση.




 Με την Λάρισα ο Ηρακλής ήταν καλός και είχε και την τύχη αρκετές φορές, με τον Ολυμπιακό έδειξε το ανάλογο πάθος και την θέληση, αλλά ο διαιτητής Φωτιάδης είχε άλλη γνώμη. Με την ΑΕΚ ο διαιτητής Μπλάνας έκλεισε τα μάτια σε περιπτώσεις που και στην αλάνα τα παιδιά θα το έδιναν, και επιπλέον δεν κινδύνεψε από μια ομάδα που στοιχίζει πέντε και έξι φορές και παραπάνω όσο οι κυανόλευκοι. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ηρακλής στερήθηκε την παρουσία του Μπαρτολίνι, αλλά αν ήταν λίγο πιο τυχερός σε μερικές στιγμές θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό από την ομάδα του Πανιωνίου που διαθέτει αρκετούς παίκτες με ποιότητα. 


 Αυτός ο Ηρακλής δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τους έμπειρους παίκτες του, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν πήρε άδεια, αλλά και η μοναδική ομάδα που έχει τόσους πολλούς γκαφατζήδες, αφού η μοναδική μεταγραφή έμπειρη που είχε να κάνει την πέταξαν στα σκουπίδια οι συγκεκριμένοι διοικούντες..

 Δυστυχώς ο Ηρακλής έχει έναν μαγνήτη εδώ και δεκάδες χρόνια που φέρνει ανθρώπους που δεν μπορούν να μεγαλώσουν αυτό τον ιστορικό σύλλογο, αλλά μόνο τον χρεώνουν και πουλάνε περιουσιακά του στοιχεία. Πχ. Βέλλιος, Κωνσνταντίνου, Κωστής, και πόσοι ακόμα άλλοι παίκτες που πουλήθηκαν, και έπεται συνέχεια με άλλους αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση που δεν το βλέπουμε. 


 Γερό στομάχι και όλοι κοντά στην ομάδα να βγει ακόμα μια πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί αυτός ο σύλλογος τα εύκολα δεν τα έζησε ποτέ.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ