Έτσι είναι η ζωή... Άδικη!Ηρακληδακια - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Έτσι είναι η ζωή... Άδικη!Ηρακληδακια

Έτσι είναι η ζωή... Άδικη!
Πρώτα απ' όλα, σίγουρα και στις 2 περιπτώσεις υποβιβασμού του Ηρακλή, υπήρξε παρέμβαση του ποδοσφαιρικού παρακράτους. Την πρώτη φορά επωφελήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και την δεύτερη ο Λεβαδειακός.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό γιατί βιάζεστε; Έχει ακόμη μία εβδομάδα μπροστά του. Το... Άδικο της υπόθεσης είναι ότι και να μην προλάβει, θα ψηφιστεί ένας νόμος, ο οποίος -για να είμαι ειλικρινής- δεν θα εμφανίζονταν αν στην θέση του Παναθηναϊκού, ήταν ο Ηρακλής. Φυσικά και είναι...2 μέτρα και 2 σταθμά αλλά... Έτσι είναι!
Δεν γίνεται να πέσει ο Παναθηναϊκός για χρέη. Το μυθιστόρημα με την Γιουβέντους καλό είναι όμως, η "Μεγάλη Κυρία" έπεσε για στημένα παιχνίδια, όχι για χρέη. Όσοι δικαίως φωνάζετε, δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ των 2 σωματείων; Δείτε την μοναδική πρόταση που, έκανε η NOVA φέτος. Πρωτάθλημα χωρίς τον Παναθηναϊκό, σημαίνει αυτόματα -35% με -40% μείωση των τηλεοπτικών εσόδων. Η ίδια η κυβέρνηση "τρέχει" ώστε να προλάβει και να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και... Τους συμπαίκτες του, ώστε τα 3 εκατομμύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να δουν και πάλι το Τριφύλλι να πρωταγωνιστεί! Δεν είναι ο Δημήτρης...Παπαθανασάκης, ούτε η Redstone(Η οποία συμπράττει μαζί του)...Καγιουλης! Κατανοητό έτσι;
Το ξαναλέω είναι άδικο μα... αυτό το παραπάνω μηδενικό που... μετράει τον κόσμο του σε σχέση με αυτόν του Ηρακλή, δίνει στον Παναθηναϊκό επιπλέον χρόνο. Την πρώτη φορά που έπεσε ο Ηρακλής το 11', όχι απλά δεν υπήρξε μείωση στα τηλεοπτικά έσοδα αλλά, αντιθέτως... αύξηση 8%!!! Την δεύτερη φορά ήταν σε χρονικό σημείο που, η οικονομική κρίση είχε επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Πάλι όμως, δεν υπήρχε αστερίσκος με την υποσημείωση "Χρήματα με Ηρακλή στο πρωτάθλημα" και "Χρήματα χωρίς Ηρακλή στο πρωτάθλημα". Αντίθετα, τουλάχιστον άλλες 11 ομάδες της Superleauge, δεν θέλουν να σκέφτονται καν, έναν πιθανό υποβιβασμό του Παναθηναϊκού. Τα χρήματα που θα χάσουν βάζουν "ερωτηματικό" στην ίδια την ύπαρξη τους.
Μην βιάζεστε όμως... Αν καταφέρει ο Γιαννακόπουλος να πάρει το "οκ" της Κυβέρνησης για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, τα χρέη θα εξαφανιστούν γρήγορα. Είναι δικαιοσύνη θα με ρωτήσετε αυτό; Άλλη οπτική στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και άλλη στου Ηρακλή; Δεν θα λύσω εγώ τα κοινωνικά ζητήματα αυτής της Χώρας! Δυστυχώς, ο "Γηραιός" δεν μπορεί να... φέρει το χρήμα, την επένδυση. Και αυτό γιατί δεν έχει τους ανθρώπους που οι εκάστοτε Κυβερνήσεις "σκύβουν το κεφάλι" για να τους εξυπηρετήσουν...
C'est la vie...
Θάνος Κασάπης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ