Το ΠΟΚ σας φταίει μετά αλαζόνες δικτάτορες... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Το ΠΟΚ σας φταίει μετά αλαζόνες δικτάτορες...

Άμα δεν χωνεύεται το άρθρο, σουρωτή. Ξέρετε εσείς....

-Το ΠΟΚ σαςφταίει που το 1972 συμμαχήσατε στον τελικό του κυπέλλου με τον γαύρο στο καραϊσκάκη;


-Το ΠΟΚ φταίει που άνοιγε τράπεζες κυριακάτικα για εγγυητικές;

   
-Το ΠΟΚ φταίει που το 2001 σας χάρισε τα χρέη (27,3 εκ ευρω) στο μπάσκετ με «φωτογραφικό» νόμο.15) Το ΠΟΚ φταίει που είχατε χρέη 10.357.849 ευρω (4 δις δρχ) και το κρατος σας χάρισε 20 εκ ευρω πρόστιμο γιατί επί 15 χρόνια (2000-2015) ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. Ίδια αξία τα 10 εκ  ευρώ του 2000, με αυτά του 2015 που πληρώσατε. Ε?

17) Το ΠΟΚ φταίει που συνεδρίασε Σάββατο και έβγαλε απόφαση Κυριακή 01 00 όπου ενώ σας τιμώρησε και έδωσε τον αγώνα στον γαύρο με 0-3, ΣΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ» για να παίξετε με την αεκ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ -3. Δλδ κέρδισε τον αγώνα το τρύλο για επεισόδια, αλλά ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. Παγκόσμια πρωτοτυπία.


18) Το ΠΟΚ φταιει που για ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ, (μη εναρξη αγωνα και οχι διακοπη) απο μια φωτοβολιδα που εσκασε 3 φορες μεχρι να ακουμπησει την φορμα ενος παιχτη, 2 ώρες ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ενώ εσείς μόνο με μηδενισμό!!!

2015 για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έγραψε & κράτησε την ποινή του ΠΑΟ
''και αν είχε ξεκινήσει ο αγώνας θεωρείται ως διακοπή και αν δεν ξεκινήσει έχει τις ίδιες συνέπειες σα να είχε διακοπεί''
2018 για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έγραψε & άλλαξε την ποινή του ΠΑΟΚ
'Ο όρος «οριστική διακοπή του αγώνα» σημαίνει μη συνέχιση αγώνα ο οποίος άρχισε. Αντίθετα μη έναρξη αγώνα σημαίνει αγώνας που δεν άρχισε''


19) Το ΠΟΚ φταίει που σας έκλεβε τα πρωταθλήματα ο Άρης του Ιωαννίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για πρωταθληματα αρη μπασκετ

Με ρέγουλα το σανό, γιατί σε μεγάλες ποσότητες φέρνει δυσπεψία.

υγ..

Αποτέλεσμα εικόνας για μια πολη μια ομαδα μια τζατζικι

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ