ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΝΟ2 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΝΟ2

δεν μπορεί να διαψευστεί από πουθενά.Οι εφημερίδες και τα ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό,τα περισσότερα είναι της πλάκας. Δεν υπάρχει δημοσιογραφική έρευνα, δεν υπάρχει ρεπορτάζ, υπάρχει μόνο ευχολόγιο. Η Μουσκρόν ή Royal Excel Mouscron με τη νέα ονομασία, είναι μία γαλέρα ''δουλοπάροικων''.


Η Αθλητική Γνώμη για να γράψει το ρεπορτάζ ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του Βελγίου και της Μάλτας. Δεν βρήκε κάποιον να δείχνει συμπάθεια σε αυτό το εγχείρημα.Το αντίθετο μάλιστα. Η εταιρεία Latimer του Adar Zahavi κατέβαλε κάποιο ποσό για να είναι ιδιοκτήτης της Royal Mouscron-Péruwelz, όπως βρίσκουμε στην Βελγική ηλεκτρονική εφημερίδα Sport / Voetbalmagazine.

Όμως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Jurgen Balzan αποκάλυψε στην Malta Today Latimer έχει κεφάλαιο 1.200 ευρώ ακόμη ημέρες μετά την απόκτηση του συλλόγου, εισέφερε € 2.5 εκατομμύρια στο σύλλογο, προκαλώντας υποψίες για την πραγματική πηγή των χρημάτων. Aκόμα παρόλο που ο κανόνας ιδιοκτησίας τρίτων μερών της FIFA απαγορεύει στους αντιπροσώπους να κατέχουν ή να διαχειρίζονται συλλόγους, οι ανηψιοί του σούπερ πράκτορα, Adar Zahavi και Gil Zahavi, βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο.



Η αγγλική Chelsea, που έχει στενούς δεσμούς με τον Zahavi, θα μπορούσε να κερδίσει από τη συμμετοχή του ισραηλινού πράκτορα στο βελγικό σύλλογο.Η βελγική ομάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την Τσέλσι για να παρακάμψουν τους αυστηρούς νόμους άδεια εργασίας στην Αγγλία και να υπογράψει με παίκτες εκτός ΕΕ που μπορεί να υπογραφουν από τον αγγλικό σύλλογο, σε μεταγενέστερο στάδιο, από τη στιγμή που έχουν παίξει σε χώρα της ΕΕ. Θα υπάρχει ένα πάρτυ και όχι ομάδα ποθ μέσα σε αυτό θα μπορεί να συμμετέχει και ο Αλαφούζος αφού σύμφωνα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ έχει και προσωπικές μετοχές πέρα από τις Συμμαχίας κτλ. Μαζί στο πάρτυ και οι συνεργαζόμενοι μάνατζερ του Ολυμπιακού. Σε όλο αυτό θα μπλέξει ο Παναθηναϊκός που σίγουρα δεν είναι Μουσκρόν αλλά εάν έρθει σε συμφωνία,θα γίνει.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ