Παρέλαση... με 3-0... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Παρέλαση... με 3-0...

Παρέλαση έκαναν το απόγευμα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου τα κορίτσια του βόλεϊ, τα οποία επικράτησαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League της ομάδας του ΖΑΟΝ στη Μίκρα με τελικό σκορ 3-0 σετ.

Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού της Μίκρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και δη επιπέδου Α1 με τις παίκτριές μας να προσφέρουν απλόχερα όμορφο θέαμα που τόσο ανάγκη έχει η πόλη! 

Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, παίρνοντας ένα προβάδισμα τριών ποντών, 8-5. Στη συνέχεια, ο αντίπαλος προσπάθησε να αντεπιτεθεί, περνώντας μπροστά, 12-13 και 13-14, με τον Δικέφαλο όμως να γυρνάει ξανά το σκορ υπέρ του 16-14, διατηρώντας από εκεί και έπειτα τη διαφορά, πετυχαίνοντας τελικά το 1-0 σετ με τελικό σκορ 25-20.

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν με εξαιρετική όρεξη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, αφού πέτυχαν μία διαφορά των 12 πόντων, 15-3. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να αντισταθεί, μειώνοντας τη διαφορά στους δύο πόντους, 24-22, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε τους πόντους που χρειαζόταν για να κλείσει 25-22 το σετ και 2-0 υπέρ του.

Στο τρίτο σετ, οι ''ασπρόμαυρες'' πήραν με το... ''καλημέρα'' μία διαφορά των 7 πόντων, 8-1, την οποία ωστόσο μείωσαν οι φιλοξενούμενες στους πέντε πόντους, 17-12. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ, με ένα σερί 8-1, κατέκτησε άνετα το τρίτο σετ με 25-13 σκορ και τη νίκη με 3-0 σετ.

Η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, η ομάδα του ΠΑΟΚ, δείχνει τις προθέσεις της ήδη από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τις δύο άνετες νίκες τόσο επί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας με 0-3 σετ όσο και επί του ΖΑΟΝ με 3-0 επίσης.

Ικανοποίηση προκάλεσαν οι γεμάτες κερκίδες της Μίκρας, δείγμα ότι η προσπάθεια του Δικεφάλου έχει μεγάλη ανταπόκριση!

Τον αγώνα της γυναικείας ομάδας παρακολούθησαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος και μεγάλος χορηγός του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Κώστας Αμοιρίδης, το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Πατρίδας και, φυσικά, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

ΠΑΟΚ - ΖΑΟΝ: 3-0

Αναλυτικά τα σετ: 25-20. 25-22, 25-13
PAOKDAY.GR

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ