ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ FAX ΣΤΟ ΧΑΜΕΝΟ E-MAIL - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΚ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ FAX ΣΤΟ ΧΑΜΕΝΟ E-MAIL


Κάποτε στο μακρινό 2004, στα προκριματικά του CL ο ΠΑΟΚ είχε χρησιμοποιήσει τον τιμωρημένο Λιάσο Λουκά και είχε αποκλειστεί! Στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-2, όμως, αυτό ήταν το λιγότερο, γιατί μερικές ημέρες αργότερα με την τιμωρία μηδενισμού που του επιβλήθηκε (0-3 υπέρ της Μακάμπι το τελικό σκορ), λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Λιάσου Λουκά στο παιχνίδι, εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση. Όλα αυτά έγιναν γιατί ''κάποιος'' δεν είχε δει το ΦΑΞ που είχε έρθει με την τιμωρία!
Στον επαναληπτικό του Τελ Αβίβ ο "Δικέφαλος" έχασε με 1-0 και αποχαιρέτησε και τυπικά το όνειρο.
Στο σημερινό 2018, η υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κα Ποικιλίδου Αναστασία δικαιολογήθηκε για την άρνηση εισόδου στον αθλητικογράφο της www.athlitikignomi.gr Α.Γ. στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ με τη δικαιολογία ότι χάθηκε στα spam το e-mail που έστειλε η αθλητική ιστοσελίδα μας με αίτημα διαπίστευσης. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ έχει υποχρέωση όταν είναι αρνητική η απάντηση της να ειδοποιεί το Μέσο για να μην υπάρχει τέτοια ταλαιπωρία σαν και αυτή που βίωσε ο συνεργάτης μας.
Το νεαρό της ηλικίας καθώς και ο σεβασμός στη μνήμη του πατέρα της μας κάνει να είμαστε ελαστικοί και να στέλνουμε την αγάπη μας  μέσα από αυτό το άρθρο! Χαλάλι ο αποκλεισμός, χαλάλι η ταλαιπωρία, χαλάλι η υποβάθμιση όταν πρόκειται για αγαπημένα πρόσωπα που εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ! Όμως εκεί στην Μικράς Ασίας θα πρέπει να προσέξουν να μην ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά έχει ανέβει αρκετά σκαλιά, είναι στην κορυφή και το ίδιο θα πρέπει να είναι και το ανθρώπινο δυναμικό του. Φανταστείτε όμως να γινόταν το ίδιο λάθος του χρόνου σε αγώνα Τσάμπιον Λήγκ ΠΑΟΚ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗς και να χανόταν το fax/e-mail της A BOLA ή της MARCA! Τι ξεφτίλα,τι πρόβλημα!

Τέλος υπενθυμίζουμε στο γραφείο τύπου της ασπρόμαυρης ομάδας όπως και σε κάθε γραφείο τύπου, ότι εμείς ως μέσο δεν στρατευόμαστε μιας και ο  ρόλος του αθλητικού δημοσιογράφου είναι να μεταφέρει τον παλμό της αθλητικής κίνησης, να παρουσιάζει και να αναλύει με αντικειμενικότητα την αθλητική επικαιρότητα. Από τα δημοσιογραφικά θεωρεία και από τις αίθουσες τύπου αναμεταδίδει σε πρώτο χρόνο τις πληροφορίες και μεταφέρει τον παλμό. Το επάγγελμα απαιτεί γνώσεις, τεχνική, αλλά και ευστροφία, επιμονή και επικοινωνιακές ικανότητες όπως φυσικά και το επάγγελμα του υπευθύνου ενός γραφείου τύπου..

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ