Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά για τον Άγγελο Αναστασιάδη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά για τον Άγγελο Αναστασιάδη

* Καλησπέρα !

* Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό από την ΕΠΟ πως ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για πολλούς ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές και αρκετά αδικημένος. Αρκετοί θα συμφωνήσουν, άλλοι θα διαφωνήσουν ο καθένας έχει την δική του άποψη και είναι 100% σεβαστή.

Αυτό όμως που με χαλάει είναι όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι στις πλάτες του Άγγελου Αναστασιάδη πριν καν ξεκινήσει την προσπάθεια του στην εθνική.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ακούστηκαν τρελά πράγματα και γι' αυτό ήρθε  η ώρα να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Πριν όμως ξεκινήσω να σημειώσω πως με τον Άγγελο Αναστασιάδη έχουμε συναντηθεί  ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά στο πλαίσιο της τελευταίας του παρουσίασης  ως προπονητής του ΠΑΟΚ!! Αυτό για όλους όσους στην συνέχεια προσπαθήσουν να μπούνε σε διάφορα σενάρια.

* Πάμε λοιπόν.... Θα ξεκινήσω από το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Καραγκούνη και την θέση του τιμ μάνατζερ της Εθνικής. Αρκετοί φρόντισαν μόλις βγήκε προς τα έξω πως ο "Καρα" δεν ψήνεται να έρθει στην Εθνική να το ρίξουν στον Αναστασιάδη.

Από την πλευρά μου τους προτρέπω να ρωτήσουν στα ποδοσφαιρικά στέκια ή ακόμη και τον ίδιο τον Καραγκούνη για τις σχέσεις του με τον Άγγελο....

Μόλις λοιπόν πληροφορηθούν τις σχέσεις των δύο ας πάνε να ρωτήσουν για την προηγούμενη προσέγγιση της ΕΠΟ στον  Καραγκούνη για να πάρουν τις απαντήσεις που αναζητούν  για τους λόγους που δεν είπε το "ναι" ο "Καρα" στην ΕΠΟ.

* Συνεχίζουμε με τις δηλώσεις του Βάσκο Φάισκα  παίκτη του Πλατανιά  τη σεζόν 2013-14, όπου η ομάδα σώθηκε!!!

* Σε κάποιο σημείο  της συνέντευξης ο Πορτογάλος αναφέρει τα εξής: "Όταν ήρθε στον Πλατανιά, έπαιζα συνήθως στην ενδεκάδα, αλλά έπειτα από μερικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του βρέθηκα εκτός ομάδας επειδή όπως είπε ήμουν σατανάς! Αυτό συνέβη επειδή είμαι άθεος. "

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς εκείνη την σεζόν είχε 28 συμμετοχές και δεν αγωνίστηκε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες η ομάδα της Κρήτης πήρε 10 βαθμους (νίκη με Λεβαδειακό 1-0, διπλό στα Πηγάδια επι της Ξάνθης με 3-2, νίκη με Παναιτωλικό 2-0, ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη 0-0). 

* Τέλος αν θέλετε μια άποψη για τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη πάρτε ένα τηλέφωνο τον Πάουλο Σόουζα.....paokday

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ