Τα δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ 2018 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τα δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ 2018

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, που συνεδρίασε σχετικά, στις 29 Οκτωβρίου και στις 6 Νοεμβρίου 2018, οι βραβευόμενοι συνάδελφοι για το 2018, με βάση τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, είναι:
Έντυπα Μέσα
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»Γιώργος ΔΡΑΚΑΚΗΣ, Εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» για το θέμα «Όταν η Χούντα διέλυσε τις ομάδες των Χανιών».
  • ΈπαινοςΚώστας ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» για το θέμα «Τα οστά των Ελλήνων μαρτυρούν την ιστορία της Σμύρνης»
  • ΈπαινοςΜένιος ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» για το άρθο «Παύλος Γιαννακόπουλος, ο «πράσινος» αυτοκράτορας που κέρδισε και τους τους «εχθρούς» του». 
Ιστοσελίδες
  • Έπαθλο «Λάζαρος Πατσουράκος»Θοδωρής ΒΑΣΙΛΗΣ & Θάνος ΣΑΡΡΗΣ, Ιστοσελίδα «Gazzetta.gr», για τη συνέντευξη με θέμα «Φιόρι Ντουρμισάι: Η ζωή του μια μάχη!»
  • Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»Λευθέρης ΠΛΑΚΙΔΑΣ, Ιστοσελίδα «Α8inea.com», για τη συνέντευξη με θέμα «Μάκης Χαμαλίδης Στα Δύσκολα, Κάνε Πολύ Καλά τα Εύκολα»
Ραδιόφωνο
  • Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου» : Βίκυ ΣΠΥΡΟΥ, Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για την εκπομπή «Υγεία και Σπορ»
  • Έπαινος: Γιώργος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ» για την εκπομπή «Ραδιοφωνική Αθλητική Εφημερίδα» που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια.
Τηλεόραση
  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑ: Παντελής ΛΩΛΗΣ & Ισίδωρος ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, Τηλεοπτικό Κανάλι «Novasports» για την εκπομπή «Legend Stories Νίκου Σαμαρά»
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος» : Στέφανος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, Τηλεοπτικό Κανάλι «Cosmote TV),για το θέμα «Ambassadors» σχετικά με το El Clasico στην Ισπανία.
  • Έπαινος: Πάνος ΣΑΜΑΡΑΣ, Τηλεοπτικό Κανάλι «ΕΡΤ», για τις μεταδόσεις αγώνων υδατοσφαίρισης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στη Βαρκελώνη
Φωτογραφία
  • Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς» : Γιώργος ΜΑΤΘΑΙΟΣ, για το στγμιότυπο από την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.
  • Έπαινος: Παναγιώτης ΤΡΙΧΙΑΣ, για την πολυετή προσφορά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Ειδικό επαμοιβόμενο Βραβείο (για αθλήματα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ)
Γιάννης ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Πρακτορείο Ειδήσεων «ΑΜΠΕ», για τα θέματα του «Ο αθλητισμός στην ελληνική περιφέρεια παλεύει να βρει το δρόμο του» και «Όταν η Ελλάδα… γεννούσε πολίστες», που καταδεικνύουν τη συνέπεια και συνέχεια της θεματογραφίας του στα σπορ.

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού μας (άρθρο 20, παρ. γ’) και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι συνάδελφοι μέλη: Πέτρος Λινάρδος, Γιώργος Παντούρης, Ανδρέας Μπόμης, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας.
Η φετινή εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων 2018, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για 20η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ