ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

Στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ μίλησε ο Νίκος Φράγκος, επιστημονικός συνεργάτης προπονητών ο οποίος είναι παλιός παίκτης του Απόλλωνα , έχει κάνει μεταπτυχιακό στην κινησιολογία και στην προπονητική, έχοντας εξειδίκευση στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Αναφερόμενος στo καμπ που διοργανώνει ο Χατζηπαναγής και αυτός είπε ότι το κάπμ αυτό το κάνουμε από το 2009 και η ανταπόκριση είναι τρομερή, αλλά το θέμα είναι πως το κάνουμε μόνοι μας. Για μας το καμπ θα πρέπει να το διοργανώνει η ΕΠΟ και η Γενική Γραμματεία. Θέλω να πω, πως η Πολιτεία θα έπρεπε να είχε ενεργή συμμετοχή σε αυτό.
Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Για παράδειγμα όποτε πάμε σε παραμεθόριες περιοχές γίνεται χαμός.
Ταξιδέψαμε στη Σάμο και ήταν υπέροχα. Πήγαμε στον Πειραιά και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Οι γονείς μας θέλουν και μας ζητούν να έρθουμε και του χρόνου. Τα κάνουμε όμως όλα μόνοι μας. Είναι ένα event όπου τα παιδιά χαίρονται καθώς μαθαίνουν από το YouTube ποιος είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής και πλέον είμαστε κοντά τους.
Χρειάζονται κάποιοι χορηγοί, κάποια βοήθεια. Μας ζητάει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό»
Σχετικά με το κάμπ εξήγησε στους τηλεθεατές της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ότι : κάνουμε κάποιες ασκήσεις, βλέπω ποια είναι τα ταλέντα. Υπάρχουν πολλά ταλέντα, αλλά δεν αξιοποιούνται σωστά στην Ελλάδα. Βλέπετε πόσες ελληνικές ομάδες ασχολούνται με τα ταλέντα τους; Πολύ λίγες. Οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να βασίζονται σε Έλληνες παίκτες γιατί στο μέλλον δεν θα υπάρχει Εθνική. Τι τις θέλουν τις ομάδες Κ-17 και Κ-20; Αφού δεν βάζουν τα παιδάκια; Τι θα κάνουν μετά οι γονείς; Αυτά μας λένε.
Τα παιδιά θέλουν να παίξουν αλλά δεν τα προωθούν. Έχουμε πολλά ταλέντα, εγώ αυτό βλέπω. Θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ελληνόπουλα, όπως συνέβαινε παλιά. Έτσι δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ακόμα και η Εθνική ένα σύνολο είναι. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τόσους ξένους ποδοσφαιριστές. Μας λέει δεν ξέρουμε τα ονόματα των παικτών. Τα παιδιά παίζουν εδώ και μετά θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό».
ΤΕΛΟΣ έστειλε στους τηλεθεατές της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ την αγάπη του ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ