Ο ποδοσφαιριστής που έκανε… καμάκι στη σύντροφο παράγοντα της Γιουβέντους και κατέστρεψε την καριέρα του στο Τορίνο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε… καμάκι στη σύντροφο παράγοντα της Γιουβέντους και κατέστρεψε την καριέρα του στο Τορίνο


Ενα ταλέντο από τη Γαλλία, μία δασκάλα ιταλικών, ένα sms, ο εκνευρισμένος Ρομπέρτο Μπέτεγκα και μία καριέρα που καταστράφηκε νωρίς…

Το όνομα του Βινσέντ Περικάρντ μάλλον δεν λέει κάτι στους περισσότερους. Και δεν τους κατηγορούμε. Είναι ένας Γάλλος πρώην φορ, ο οποίος το 2000 υπέγραψε στη Γιουβέντους από τη Σεντ Ετιέν, καταφθάνοντας στην Ιταλία με την ετικέτα ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της Ευρώπης.

Τελικά ο Βινσέντ παρέμεινε μόνο δύο χρόνια στο Τορίνο αφού παραχωρήθηκε το 2002 στην Πόρτσμουθ και γενικά δεν έκανε ποτέ την καριέρα που αναμενόταν, με τον ίδιο να θεωρεί ότι για αυτό ευθύνεται ένα... sms που έστειλε στο λάθος άτομο.

«Η ζωή μου εκτός Γιούβε ήταν ένα σκάνδαλο», είπε ο Περικάρντ σε γαλλική ιστοσελίδα και στη συνέχεια εξήγησε τι εννοεί και γιατί στράβωσαν τα πράγματα στους μπιανκονέρι.

«Εγώ και δύο άλλοι Γάλλοι παίκτες του κλαμπ κάναμε ιταλικά μαθήματα με μια όμορφη δασκάλα. Ενα βράδυ ήμασταν σπίτι και έστειλα ένα sms στη δασκάλα για να την προσκαλέσω για ένα ποτό. Μία ώρα μετά, χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ηταν ο Ρομπέρτο Μπέτεγκα, ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους και ήταν εκνευρισμένος. 


«Δεν ξέραμε ότι ήταν σύντροφός του. Με κάλεσαν για συζητήσεις και τελικά με έστειλαν δανεικό στην Πόρτσμουθ. 

Ηταν φρικτό γιατί τα πράγματα πήγαιναν τόσο καλά για μένα, μου άρεσε στη Γιουβέντους. Κατέστρεψα την καριέρα μου με τη Γιούβε λόγω ενός ατυχούς sms. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν δεν γινόταν αυτό η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική».
forzajuve.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ