Τόργκελε: «Αν ο ΠΑΟΚ πετύχει πρώτος γκολ θα νικήσει αλλιώς θα έχει πρόβλημα» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τόργκελε: «Αν ο ΠΑΟΚ πετύχει πρώτος γκολ θα νικήσει αλλιώς θα έχει πρόβλημα»

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και Ούγγρος, Σάντον Τόργκελε, ο οποίος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βίντι.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την Βίντι: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα, τότε προετοιμάζονταν για τον αγώνα με την Τσέλσι. Η Βίντι είναι μία ομάδα συνόλου το είδαμε και στην Τούμπα, έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία.»
Για παίκτη της Βίντι που ξεχωρίζει: «Θα ήθελα να πω ότι υπάρχει πολύ καλό ομαδικό σύνολο. Θα ήθελα να ξεχωρίσω τους Νέικο και Χούστι και στα στημένα είναι ο Ίβαν Σόλα οπού έχει αποδείξει πόσα γκολ έχει βάλει με το κεφάλι.»
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Η Βίντι θα κοιτάξει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αν ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να σκοράρει πρώτος τότε η Βίντι θα ανοιχτεί και θα μπορέσει να βάλει και άλλα γκολ. Φοβάται πάντως την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ η Βίντι.»
Για το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα: «Θα ήθελα να πω ότι ήταν μεγάλη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την Βίντι και το πλήρωσε αν και στην Βουδαπέστη πάνε μόνο οι φανέλες τότε θα έχουν πάλι κακό αποτέλεσμα.»
Για την μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων: «Είναι λογικό να ενδιαφέρεται η κοινή γνώμη για αγώνα ομίλων, μετά από πέντε χρόνια υπάρχει Ουγγρική ομάδα σε όμιλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο οπότε είναι λογικό. Δυστυχώς οι φανατικοί της Βίντι δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους λόγω της αλλαγής ονόματος. Θα πάνε στο παιχνίδι αλλά δεν θα είναι τόσο φανατικοί όσο η Τούμπα που οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Σίγουρα θα πάνε και πολλοί ουδέτεροι στο γήπεδο συν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξακουστός στην Ουγγαρία. Εγώ σαν Ουγγαρέζος θέλω να κερδίσει η Βίντι παρά του ότι ο ΠΑΟΚ είναι και αυτός στην καρδιά μου.»
Για το αν σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Εγώ όσο αισθάνομαι καλά και δυνατός, θέλω να παίζω. Όσο με υπολογίζει ο προπονητής μου, όσο οι αντίπαλοι φίλαθλοι με γιουχάρουν θα παίζω.»

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ