«Ο Γάμος σου» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

«Ο Γάμος σου»


«Με ένα βλέμμα λες τα πάντα!»: Ανδρέας Μπαλαούρας

«Ο Γάμος σου»

Θεατρική performance

7- 11 Νοεμβρίου


Τη φιλοσοφία της νέας του θεατρικής performance παρουσίασε χθες στη συνέντευξη τύπου, που δόθηκε στο θέατρο Αυλαία, ο Ανδρέας Μπαλαούρας. Ο σκηνοθέτης εξήγησε το πώς «γεννήθηκε» ο «Γάμος σου» και ποια είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει στο κοινό. Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του λόγου ο ίδιος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι όταν στις σχέσεις μας δεν μιλάμε με λόγια αλλά με βλέμματα και πράξεις λέμε τα ποιο σημαντικά και ποιο ουσιώδη πράγματα.
Ο Νίκος Τσολερίδης μίλησε για το ρόλο που ερμηνεύει και επεσήμανε ότι ο γαμπρός της παράστασης είναι πνιγμένοςμεταξύ των θέλω και των πρέπει του.«Μια μάνα είπε κάποτε στο αγοράκι της ότι ο Θεός κάνει τους ανθρώπους καλούς. Και εκείνο απάντησε: "Ξέρω για τον Θεό, αλλά βοηθούν πολύ και οι μανούλες" [ΧουίλερΓκ.]», τόνισε η Χριστίνα Γυφτάκη.
Το δικό του στίγμα για την παράσταση έδωσε ο ΔημήτρηςΒασιλειάδης ο οποίος τόνισε: «Θα φαγωθεί το μέσα σου αν το «τέρας σου»δεν το έχεις πάντα ταϊσμένο».Η Χριστίνα Χασάπηδήλωσε πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη παραγωγή γιατί «Η performance συνδυάζει τη μουσική με την εκφραστικότητα του σώματος και του προσώπου. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με την απουσία του λόγου έχει τεράστια δυναμική».


Το στοίχημα που έχει βάλει η Λένα Μοσχάμε το ρόλο της μάνας που ερμηνεύει είναι το κοινό να ταλαντευτεί ανάμεσα στη συμπάθεια και την απέχθεια. «Σαν άλλη Φαίδρα του Ευριπίδη που δεν αυτοκτονεί για τις παράνομες σκέψεις και πράξεις της αλλά υποκύπτει- όχι αναίμακτα-στα ζωώδη ένστικτά της», συμπλήρωσε.Η Ελένη Χατζή, μέσα από το δικό της ρόλο, προτρέπει τον καθένα να διεκδικήσει ότι αγαπά.
Στο «Γάμο σου», η εικαστική τέχνη «παντρεύεται» με τον χορό και τη μουσική μέσα σε μια θεατρική ατμόσφαιρα.Οι κινήσεις των πρωταγωνιστών και η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια αφηγούνται με μοναδικό τρόπο ένα γάμο. Την ώρα της πλοκής αναδεικνύονται συναισθήματα, πόθοι, πάθη, απαγορευμένες σκέψεις, δυνατές σχέσεις και κρυφές επιθυμίες.
Μετά τις εξαιρετικές κριτικές της performance«Οι Κρημνοί», ο Ανδρέας Μπαλαούρας επιστρέφει με το νέο του εγχείρημα «Ο Γάμος σου» σε παραγωγή του «ChalkosGallery».


Συντελεστές
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μπαλαούρας
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Παίζουν: Δημήτρης Βασιλειάδης Χριστίνα Γυφτάκη Λένα Μοσχά Νίκος Τσολερίδης Χριστίνα Χασάπη Έλενη Χατζή
Σκηνικά: Βιβή Παπαδοπούλου
Κοστούμια: Άννα Φαναηλίδου
Φωτογραφία::Γιώργος Ευαγγέλου
Παραγωγή: ChalkosGallery

Πληροφορίες
Παραστάσεις: 7-11 Νοεμβρίου Θέατρο Αυλαία
Έναρξη παράστασης: 21.00
Διάρκεια παράσταση: 80΄ (λεπτά)
Θέατρο Αυλαία: Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ.: 2310 230013, ώρες: 09:30-13:30 & 17:30-21:30.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 10€, Ανέργων/ Φοιτητικό/ ΑΜΕΑ: 9€.
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aulaia/o-gamos-sou/ και στο ταμείο του θεάτρου «Αυλαία»: Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ.: 2310 230013, ώρες: 09:30-13:30 & 17:30-21:30


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΗ
ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ