Το πρωτάθλημα (γολγοθάς) τώρα αρχίζει για τη Λαμία! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Το πρωτάθλημα (γολγοθάς) τώρα αρχίζει για τη Λαμία!

Η «τριάρα» είναι βαριά ήττα αλλά στον ΠΑΣ Λαμία δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια. Ανασύνταξη τώρα!
Μία ακόμη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία, «έκρυβε» η 14η αγωνιστική της SuperLeague. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, δέχθηκε 3 γκολ και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα από την εντός έδρας πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, επί της Μίλαν.
Μπορούμε να πούμε σίγουρα πως η ήττα αυτή ήταν εντός προγράμματος, αλλά η εμφάνιση δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους. Βλέπετε, η ομάδα του Χάβου με τον τρόπο παιχνιδιού της στα τελευταία παιχνίδια (πριν με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ) μας είχε καλομάθει σε πολύ καλές εμφανίσεις.
Μας είχε συνηθίσει σε εκτός έδρας «καταλήψης» όπως εκείνη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο αλλά και στον αγωνιστικό μονόλογο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Άσχετα που και στα δύο ματς ηττήθηκε.
Το θέμα είναι ένα αυτή την στιγμή. Χρόνος για στεναχώρια δεν υπάρχει. Το πρωτάθλημα για τη Λαμία τώρα ξεκινάει! Ανασύνταξη τώρα και αρχής γενομένης από τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με τον «φορμαρισμένο» από το πουθενά Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα της Φθιώτιδας, πλέον έχει να «ανέβει έναν γολγοθά» στον οποίο απαγορεύεται να αφήσει βαθμούς, σε κανένα από τα ματς που έρχονται, εντός και εκτός έδρας.
Βέβαια, πρώτα έχει το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλων Λάρισας, σήμερα  Πέμπτη 21/12 εκτός έδρας, αλλά όπως έχουν τα δεδομένα αυτή την στιγμή, αυτός ο θεσμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Φόρτσα Λαμιάρα και επιτέλους ας αναλογιστούν οι διοικούντες που πάει το όλο θέμα με την ομάδα!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ