ΦΟΥΛΑΡΕΙ" ΓΙΑ ΓΙΟΧΑΝΣΕΝ Η ΛΙΝΤΣ - "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΤΖΕΙΜΣ - ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΚΑΒΑΛΕΙΡΟ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΦΟΥΛΑΡΕΙ" ΓΙΑ ΓΙΟΧΑΝΣΕΝ Η ΛΙΝΤΣ - "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΤΖΕΙΜΣ - ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΚΑΒΑΛΕΙΡΟ!

Εξελίξεις στο "στρατόπεδο" της Λιντς Γιουνάιτεντ όσον αφορά τα μεταγραφικά του συλλόγου, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η Σουόνσι ζήτησε το ποσό των 12 εκατομμυρίων λιρών για να δώσει την συγκατάβαση της για την παραχώρηση του ταλαντούχου επιθετικού, Ντάνιελς Τζέιμς.
Οι άνθρωποι των "λευκών" και δη ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν περίμεναν τέτοια ανατροπή και πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης, αφού ο Αργεντινός δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει να πληρωθεί αυτό το ποσό για έναν 20χρονο παίκτη.
Από εκεί και πέρα, πάντα στα υπόψιν και στην επικαιρότητα εδώ και λίγο ημερών βρίσκεται το όνομα του Ιβάν Καβαλέιρο. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Αντρέα Ραντριτζάνι πιέζει την Γουλβς να απαντήσει άμεσα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα αφού κλειδί της συμφωνίας θα είναι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.
Από εκεί και πέρα, στην επικαιρότητα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής γράφτηκε το όνομα του Στέφαν Γιόχανσεν της Φούλαμ, ο οποίος με την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει αγωνισθεί μονάχα 12 φορές στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είχε πετύχει σε 48 αναμετρήσεις (σ.σ. πολύ γεμάτη χρονιά) 8 γκολ και 9 ασίστ.
Οι Λονδρέζοι σύμφωνα με την "TEAMTalk" παραχωρούν δανεικούς και τους Φλόιντ Αγιτέ και Νέεσκενς Κεμπανό.
Ο Αγιτέ είναι 30 ετών αγωνίζεται κυρίως σε δεξί και αριστερό χαφ, αλλά έχει την ευχέρεια να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης, καθώς έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Φέτος όμως ο Ρανιέρι τον έχει βάλει στο πάγκο και έχει άλλες επιλογές για τις θέσεις αυτές. Έχει 7 συμμετοχές στη Πρέμιερ, 2 στο EFL Cup και 1 στο FA Cup και μάλιστα παραχωρείται και με μεταγραφή με την αξία του να κυμαίνεται στα 2,5 εκ. λίρες.
Η περίπτωση του Κεμπανό φαίνεται να είναι η πιο ελκυστική με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό πέρυσι να πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και φέτος να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό και ταχύτατο μέσο που παίζει με άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης και θα ήταν τέλεια προσθήκη για αντί - Σαιθ, ή ως μεταγραφή (μόνο 3 εκ. λίρες) είτε ως δανεικός και μάλιστα θα βοηθούσε άμεσα τη Λιντς τώρα που καίγεται για να παραμείνει στην κορυφή.
Πάντως ο Μαρσέλο Μπιέλσα με τους συνεργάτες του κοιτάζουν τον 28χρονο υψηλόσωμο μέσο από τη Νορβηγία περισσότερο και αναμένεται τα επόμενα 24ώρα να ξεκινήσουν επαφές με τους "κότατζερς", καθώς θυμίζω ο χρόνος πιέζει και την Πέμπτη θα πέσει αυλαία στις μεταγραφές στο... Νησί.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ