ΠΑΟΚ:ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΟΚ:ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε την 17η νίκη του στη φετινή Super League Σουρωτή, επικρατώντας με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρω ήταν ασταμάτητος.

 Οι μοναδικές ενστάσεις είχαν να κάνουν με το θέαμα και την παραγωγικότητα και ήταν και τα μοναδικά επιχειρήματα όσων τον αμφισβητούσαν. Ο δεύτερος γύρος έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες. Πλέον ο Δικέφαλος όμως παρουσιάζει και ένα άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας μάλιστα… κατά ριπάς. Τελευταίο θύμα του ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ήρθαν στην Τούμπα για να παίξουν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, κόντραραν στα ίσια τον ΠΑΟΚ για ένα 20λεπτο και από εκεί και πέρα προσπαθούσαν απλά να σταματήσουν τους παίκτες του Λουτσέσκου (https://www.paokfc.gr/proles/razvan-lucescu/) .

Κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολοΟι γηπεδούχοι με εξαιρετική ανάπτυξη, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, πολλά τρεξίματα και φυσικά συγκέντρωση και σοβαρότητα, κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα, να χάσουν άλλα τόσα τουλάχιστον και να πάρουν τρεις ακόμα βαθμούς στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 24′ με τον Μάτος (https://www.paokfc.gr/proles/leonardo-de-matoscruz/) να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ (https://www.paokfc.gr/proles/diego-biseswar/) και 11 λεπτά μετά ήρθε ο Άκπομ (https://www.paokfc.gr/proles/chuba-akpom/) να ολοκληρώσει μία μαγική συνεργασία και μετά από ασίστ του Ζαμπά (https://www.paokfc.gr/proles/leo-jaba/) να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει τη νίκη. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να πιέζει και να θέλει κι άλλα γκολ. Στο 66′ ο Ζαμπά (https://www.paokfc.gr/proles/leo-jaba/) πήρε την ασίστ από τον Άκπομ (https://www.paokfc.gr/proles/chuba-akpom/) και έκανε το 3-0, ενώ ο Άγγλος φορ με ένα άψογο σουτ στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μετά από ασίστ του Βραζιλιάνου. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τη διαφορά στο +11 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει απόψε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Οι συνθέσεις των ομάδων: ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης (https://www.paokfc.gr/proles/alexandros-paschalakis-team/) , Μάτος (https://www.paokfc.gr/proles/leonardo-de-matos-cruz/) , Κρέσπο (https://www.paokfc.gr/proles/jose-angel-crespo/) , Βαρέλα (https://www.paokfc.gr/proles/fernando-lopes-dos-santos-varela/) , Βιεϊρίνια (https://www.paokfc.gr/proles/adelino-andre-vieirinha/) , Σάκχοφ (https://www.paokfc.gr/proles/evgen-shakhov/) , Μαουρίσιο (https://www.paokfc.gr/proles/mauricio-jose-da-silveira-junior/) (73’ Κάνιας (https://www.paokfc.gr/proles/jose-alberto-canas-ruiz-herrera/) ), Ζαμπά (https://www.paokfc.gr/proles/leo-jaba/) , Μπίσεσβαρ (https://www.paokfc.gr/proles/diegobiseswar/) (67’ Πέλκας (https://www.paokfc.gr/proles/dimitris-pelkas/) ), Ελ Καντουρί (https://www.paokfc.gr/proles/omar-el-kaddouri/) (81’ Σφιντέρσκι (https://www.paokfc.gr/proles/karol-swiderski/) ), Ακπόμ (https://www.paokfc.gr/proles/chubaakpom/) . ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Νάστος (80’ Οικονόμου), Μεγιάδο, Νέιρα, Σάσι (62’ Ντίνας), Κοροβέσης, Βουό (68’ Γιακουμάκης).
paokfc.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ