Τρύπησε η αγάπη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Τρύπησε η αγάπη


ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Η φωτογραφία μου
Είναι εκείνοι, οι μόνοι που έχουν το προνόμιο να μιλούν και να γράφουν για τον Αρη. Ετσι, έχουν καθιερωθεί στις συνειδήσεις, απλώς σήμερα, η υπερβολική και άδολη αγάπη τους, τρύπησε λίγο παραπάνω την ομάδα.

Αρχισαν να χάνουν τις λέξεις, ξεκίνησαν τις κωλοτούμπες, τους κρίκους, τα δίζυγα (σωστά αναφέρω τα αθλήματα, φελλέ;) και έριξαν την ευθύνη σε πρώην συνεργάτες, νυν φίλους, στελέχη επικοινωνίας, στελέχη αγωνιστικού τμήματος κ.ο.κ., για να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους.

Πόσο ξεφτίλα παίζει να έχετε μέσα σας, για να γράψετε, ώρες πριν το ματς στην Ξάνθη, ότι φεύγει ο προπονητής; Πού είναι οι τρόποι σας, εσείς που είστε αφοσιωμένοι και αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα;

Δεν κρατηθήκατε, θέλατε πάλι να το γράψτε πρώτοι, μην και σας προλάβει το τουρκομάγαζο των μίντια. Χαλάσατε μία μεταγραφή, θα χαλάστε μία ακόμη, όπως πάει, για να μην σας προλάβουν στη γωνία. Ξέρω, είναι εκεί που μπλέκεται η άδολη αγάπη για την ομάδα, με την άδολη αγάπη για το ρεπορτάζ.

Σιχάματα είστε, με μεθόδους, οι οποίες είναι τόσο αδερφίστικες, που κουνιέστε και κάντε "μπαμ" από το χωριό σας. Δυστυχώς, οι Ενώσεις που ανήκετε σας κρατούν τα μητρώα τους, αντί να σας έχουν φτύσει στη μάπα σας, όπως έχει κάνει η πλειοψηφία όσως διαβάζουν και ακούν κάτι στην πόλη.

Σήμερα, λοιπόν, τρυπήσατε και τρυπηθήκατε από εκείνον/ους, που σας θεωρεί/ούν αυλικούς, για να παίρνετε τα ονόματα.

Εχετε ρίξει στον πάτο τη δημοσιογραφία, την κριτική, τη διατήρηση αποστάσεων, γι' αυτό και είστε οι μόνοι νταβατζήδες της "ενημέρωσης". Δεν έχετε καμία σχέση με ενημέρωση, καμία σχέση με ρεπορτάζ. Παραγοντιλίκι της πλάκας, υποτακτικοί του κάθε "στελέχους", που είτε κάνει επικοινωνία (λέμε τώρα), είτε φέρνει παίκτες.

Πρέπει να νιώθετε καλά, που ο Παντελίδης θα πάει με την πλάτη στον τοίχο στην Ξάνθη, για να προσπαθήσει να σώσει την αξιοπρέπεια, που του στερήσατε εσείς, καθώς ξέρετε ότι δεν έχει επόμενη μέρα στην ομάδα.

Γιατί, δεν νιώθετε (από) τίποτα. Επιθέσεις λάσπης, με τη βοήθεια δύο "τίποτα" εντός ΠΑΕ, και η αποστολή σας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μοιράζουμε παίκτες, κλείνουμε κανά παίκτη εμείς οι ίδιοι, και λέμε ποιοι θα αποτελούν την κλειστή ομάδα στο viber. Οποιοι χαλούν την πιάτσα (τελικά, ίσως να μην είμαι ο μόνος), δίνουμε γραμμή στους ρυθμιστές του γκρουπ. Σιχάματα είστε και δεν ανήκω σε καμία κλειστή ομάδας σας.


{Στα επόμενα τεύχη, θα πάρετε απαντήσεις για θέματα λίγων μηνών πριν. Και, από εδώ και πέρα, θα παίρνετε απαντήσεις σε κάθε στημένη ανάρτηση, σε κάθε ύπουλο χτύπημα και κάθε φορά, που ασχολείστε με το τί γράφω και τί λέω}.

{Πρέπει να είστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο, που κινείται η ομάδα στις μεταγραφές. Πλάνο αποχωρήσεων, πλάνο ενίσχυσης κλπ}

{Δε σας βλέπω να βγάζετε καμιά κραυγή για παίκτες, που πανηγύριζαν φορώντας φανέλες άλλων ομάδων τις οποίες (και καλά) κοντράρετε. Βέβαια, τους παίκτες αυτούς τους φέρνει, ξέρετε ποιος. Χεράκι-χεράκι, ξέρετε εσείς}

{Αβολα νιώθουν και τα τυπάκια στην ΠΑΕ, καθώς οι νταβατζήδες έγραψαν κάτι "αρνητικό". Πώς σας φάνηκε;}

{Αν γραφόταν από τουρκομάγαζο ότι υπήρχε θέμα Παντελίδη, φαντάζεστε τί θα γινόταν. Είχαν, όμως, τσεκαρισμένη πληροφορία και η ΠΑΕ (που ξέρει να διαψεύδει) έκανε τη δουλειά της. Λέμε τώρα...}

{Τα τσεκ-ιν, οι σέλφις και οι δημόσιες σχέσεις. Το νου σας...}

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ