Περιμένει απαντήσεις - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Περιμένει απαντήσεις


Οι επαφές συνεχίζονται σε μεταγραφικό επίπεδο και όχι μόνο, όμως ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές. Τα ονόματα των, Αραβίδη, Τόρες, Μπαρμπίγια είναι στο προσκήνιο, όμως αυτοί που πούνε το «ναι» πρέπει να βιαστούν.

Για τον πρώτο υπάρχει θετικό κλίμα, αλλά δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά δεν απάντησε ακόμα στον Ηρακλή. Ο Χρήστος Αραβίδης δεν λέει όχι στους «κυανόλευκους», όμως δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό, ενώ έχει ακόμα τρεις προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Στον ΟΦΗ πίστευαν πολύ ότι ο 31χρονος θα βοηθούσε, αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν είχε καταφέρει να μπει στο κλίμα της ομάδας. Δεν αποκλείεται ίσως και σήμερα να έχουμε εξελίξεις.

Η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε και έκλεισε την πόρτα στον Ηρακλή.  Ο Νταβίντ Τόρες είναι ο επιθετικός που θέλει ο Μάνουελ Ρόκα, αφού πιστεύει ότι μαζί με τον Περόνε και τον Ρόβα θα έχει μια εξαιρετική τριάδα στην επιθετική γραμμή. Αν ο 32χρονος επιθετικός μείνει ελεύθερος τότε είναι πολύ πιθανό να φορέσει την φανέλα με τον ημίθεο στο στήθος. Η τωρινή ομάδα του Τόρες έχει οικονομικά προβλήματα, και αν δεν εξοφλήσει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε όλοι οι παίκτες της θα μείνουν ελεύθεροι. Ο Ηρακλής παρακολουθεί στενά την περίπτωση του, και ο Ισπανός προπονητής είναι σε συχνή επικοινωνία με τον 32χρονο επιθετικό.


Για τον Απόλλων Λάρισας ήρθε, αλλά φαίνεται να απασχολεί και έντονα τους ανθρώπους του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Λούκας Μπραμπίγια που ήταν να υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς, όμως o Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος απασχολεί έντονα τους «κυανόλευκους», αφού ο Ισπανός προπονητής του Ηρακλή γνωρίζει τον παίκτη.  Και αυτή η περίπτωση απασχολεί, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο.


Στάση αναμονής υπάρχει στο θέμα του Λευτέρη Ινζόγλου, καθώς ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Ως τις 14 Φεβρουαρίου το «παράθυρο» μεταγραφών για τους ελεύθερους, ενώ αύριο τα μεσάνυκτα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για παίκτες που είναι να αποκτηθούν με συμβόλαιο από άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η παράταση της μεταγραφικής περιόδου  έως την Πέμπτη 14.02.2019, αποκλειστικά για άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ιδιότητας – Μετεγγραφών της F.I.F.A. ( Άρθρο 6 παρ.1.)».

Υ.Γ: Καλό το copy paste από το σάιτ. Άσε δεν το έχεις...

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ