ΠΕΣΤΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ !ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΣΤΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ !ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!


Αρκετά νεύρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στην κάμερα της ΝΟVA TV: "Σέβομαι την κάθε ομάδα, δεν μπορώ να σεβαστώ ομάδα που ήρθε μόνο για να προκαλέσει". Καλά έκανε ο Ρουμάνος προπονηταράς και τα είπε έξω από τα δόντια. Τον συμπαθεί ολόκληρη η Ελλάδα και του αναγνωρίζει ότι είναι πρώτος! Πρέπει όλοι να σέβονται τον Πρωταθλητή του 2019.

Ποιός άλλωστε μπορούσε να τα πει; Ο Κυργιάκος της ΠΑΕ; Αυτός υπάρχει για να βολεύει όπως ο ίδιος τόνισε σε παλιότερη ανακοίνωση του, δημοσιογράφους των Αθηνών. Για να του την λένε μετά! Πάμ επαρακάτω. Τόσα καλά λέει ο κόσμος έκανε ο τρισμέγιστος Σαββίδης στην ομάδα, τον ‘άλλαλο’ πως κράτησε στην ομάδα, είναι να απορείς!!!!
Και για να κλείσουμε γιατί αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας Κυργιάκος και καμιά πορτιέρισσα του Αναστασία. Ο παίκτης Λίλα θεωρείται επαγγελματίας; Δεν υπάρχει πιο βρώμικο παιχνίδι. Διαρκές τράβηγμα φανέλας εντός περιοχής. Υπέπεσε σε 3 πέναλτι και σφυρίχτηκε το 1 ενώ μάλιστα είχε ήδη κάρτα. Φυσικά αφού έμενε ατιμώρητος συνέχισε! Ευτυχώς ο Βαρέλα φάνηκε να του θύμισε που ήταν με την λήξη του ματς. 
ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ