Την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια ο Κυργιάκος! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια ο Κυργιάκος!

Το παιγνίδι είχε τελειώσει με θρίαμβο του δικεφάλου.
Όλα τα ΜΜΕ είχαν ξεχυθεί σε αναζήτηση δηλώσεων υπευθύνων από τους νικητές. Μίλησαν οι πρωταγωνιστές, μίλησαν μέχρι και οι καθαρίστριες του γηπέδου. Ένας μονάχα καθόταν στη σκιά του εαυτού του και δεν τον πλησίαζε κανείς. Αυτός ήταν ο γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως  ''Βόγλης'' της ΠΑΕ. 
Αφού κατάλαβε ότι κανείς δεν του δίνει σημασία συμμάζεψε τις σκέψεις του και έκανε το βήμα.  Ποιος να του ζητούσε δηλώσεις άλλωστε; Τα αποκλεισμένα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης από το γήπεδο ή τα οπαδάκια που βάζει κατά δεκάδες με διαπίστευση του κάθε ξεχασμένου ασπρόμαυρου site?
Με ένα του νεύμα κάλεσε το τηλεοπτικό κανάλι του ιδιοκτήτη της ομάδας (φυσικά...που αλλού θα τον θέλαν...) και είπε κάτι που χαροποίησε πολύ κόσμο:

Κυριάκος: «Ίσως κλείνει ο κύκλος μας και πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα»


Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην κάμερα του OPEN TV τόνισε αρχικά: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τίποτα παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά πλέον το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της νίκης και της διαφοράς που έχουμε αποκτήσει»να μην έχουν στιγματιστεί στο ποδόσφαιρο με εντάσεις όπως έχουμε κάνει εμείς. Ενδεχομένως για εμάς να κλείνει και ένας κύκλος και να πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, νέα μυαλά, άλλοι άνθρωποι που να μην έχουν στιγματιστεί στο ποδόσφαιρο με εντάσεις όπως έχουμε κάνει εμείς. Δεν ξέρω πως θα  ακουστεί.

ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ
μ ε πληροφορίες από: www.sdna.gr/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ