Αυτή είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Αυτή είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι!

Είναι από τα ματς που δεν χρειάζεται να πεις απολύτως. Διότι, τα πάντα – και πολύ περισσότερα – έχουν ήδη ειπωθεί και στην πραγματικότητα δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα. Το μόνο που μετράει είναι το ποδόσφαιρο κι ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται εκεί. Στο ποδόσφαιρο του.


 Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο ματς. Έχει ήδη δώσει πολλά ως τώρα και τον περιμένουν αρκετά ως το τέλος της σεζόν η οποία σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει Φεβρουάριο… Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης με τον δεύτερο Ολυμπιακό και όπως σε κάθε αγώνα θα μπουν στο γήπεδο για να κάνουν το παιχνίδι τους και να διεκδικήσουν τη νίκη με το δικό τους τρόπο.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. ΟΧοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου .

 Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης ,Μάτος , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Σάκχοφ ,Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , ΕλΚαντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός ,Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι 

paokfc.gr paokday.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ