ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΒΟΓΛΗ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΒΟΓΛΗ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

Σύμφωνα με το SPORT24 να μπουκάλι που πέταξαν οπαδοί της ΑΕΚ στην πλευρά που φιλοξενούνταν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, οι οποίοι το επέστρεψαν, είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσειμεγάλη ένταση στα δημοσιογραφικά, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι των δύο Δικεφάλων, που έληξε στο 1-1, για την 19η αγωνιστική.
Δείτε σε VIDEO τι συνέβη στα δημοσιογραφικά, κάτω από το μπουθ που φιλοξενούνταν αξιωματούχοι του ΠΑΟΚ, όπως το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης:
Στο σημείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, , αλλά και ο γνωστός φίλος του Δικεφάλου του Βορρά, Γιώργος Μαυρίδης.
Δείτε εικόνες από την ένταση και τα επεισόδια:
Πρέπει στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο να προσέξουν 2 φορές ενόψει του ντέρμπυ με τους κόκκινους.
Τέτοια καραγκιοσλίκια δεν πρέπει να γίνουν στην έδρα του δικεφάλου. Ας προσέξει ο ''Βόγλης'' που έχει κατσικωθεί τόσα χρόνια στην πολυθρόνα του και η πορτιέρισα του η Τασώ Καββαδία ποιούς θα βάλουν στα δημοσιογραφικά. Τα κολλητηλίκια που εφαρμόζουν πάντοτε ας τα αφήσουν σε αυτό το κρίσιμο για την ομάδα παιγνίδι. Ένα ματς=πρωτάθλημα είναι. 
 Δημοσιογράφοι και μόνο πρέπει να είναι στις θέσεις αυτές και όχι οπαδοί . Πέρυσι στο ίδιο ματς η ομάδα του δικεφάλου την πλήρωσε για έναν ανόητο  που δεν έπρεπε να έιναι σε εκέινη τη θέση,Φέτος ας πράξουν μία φοράα το σωστό....
φωτο
ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ