Δυσαρέσκεια και ανασύνταξη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Δυσαρέσκεια και ανασύνταξη



Ο Ηρακλής πέταξε δυο χαμένους βαθμούς εχθές απέναντι στον Πλατανιά, όμως τα σημερινά αποτελέσματα τον φέρνουν στο -8 από την δεύτερη θέση, και αν έλειπε το τραγικό λάθος του Παναγιώτη Βοσνιάδη, τότε θα μιλούσαμε για -6.
Αυτό που κρατάμε όμως είναι η νοοτροπία που έδειξε ο Ηρακλής στα τελευταία λεπτά, άσχετα αν η ομάδα της Κρήτης έπαιζε με 10 παίκτες. Η ομάδα οπισθοχώρησε χωρίς κανέναν λόγο, πράγμα το οποίο επωφελήθηκε άριστα ο Πλατανιάς. Το άγχος υπάρχει, και φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσε να το κλειδώσει η ομάδα του Εμάνουελ Ρόκα από νωρίς.
Οι παίκτες θέλουν ηρεμία, όχι όμως εφησυχασμό, γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Ηρακλή!
Τα λάθη τα πληρώνει πάντα ο Ηρακλής, και πλέον πρέπει να απασφαλίσει την νοοτροπία ότι κάτι θα γίνει και θα δυσκολευτεί η ομάδα. Η ποιότητα υπάρχει, η ενίσχυση έγινε, αλλά το «καμπανάκι» χτύπησε για ακόμα μια φορά για τους, Παναγιώτη Βοσνιάδη και Σίλβα Κλέίτον. Αμφότεροι δεν έχουν βοηθήσει όσο πρέπει μέχρι στιγμής, και ειδικά ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» σε αρκετά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα ασταθής.
Πολλά ποντάρισαν στην ποιότητα του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, αλλά μέχρι στιγμής έχει δείξει τον κακό του εαυτό. Υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του, όμως τελικά παρέμεινε γιατί η διοίκηση και ο προπονητής πιστεύουν ότι θα πάρει τα πάνω του και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει σε κανένα σημείο πάντως.
Όσον αφορά τον Παναγιώτη Βοσνιάδη, υπάρχει δυσαρέσκεια, υπάρχουν πολλές «φωνές» από τον κόσμο ότι δεν μπορεί να σταθεί σαν πρώτος τερματοφύλακας. Ζητούμενο είναι πως θα διαχειριστεί και αυτό το θέμα η διοίκηση, γιατί βλέπει ότι δεν υπάρχει κάποιος τερματοφύλακας που εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Καχριμάν είναι ανέτοιμος, όμως δεν αποκλείεται να μπεις την αποστολή για το επόμενη παιχνίδι, καθώς υπάρχει και ο Γιαγκιόζης. 
Υπάρχουν σκέψεις για περεταίρω ενίσχυση, όμως ακόμα δεν βρέθηκαν οι παίκτες ή ο παίκτης που θέλει ο Ρόκα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ