Πρέπει να αλλάξει ύφος ο Τομ Παπαδόπουλος! Σκέψεις για επιστροφή Νίκου Παπαδόπουλου! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Πρέπει να αλλάξει ύφος ο Τομ Παπαδόπουλος! Σκέψεις για επιστροφή Νίκου Παπαδόπουλου!




Ο Ηρακλής μπαίνει σε ένα άλλο μονοπάτι επαφών, καθώς όπως όλα δείχνουν τα πράγματα δεν κυλούν ομάδα. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, αλλά πλέον έχει αρχίσει να διαιωνίζεται, αφού σήμερα ακόμα ένα στέλεχος από το τεχνικό τιμ χαιρέτησε την Μίκρα. Πρόκειται για τον Τάσο Κατσαμπή ο οποίος δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, αλλά μόνο ότι αποχωρεί.

Το αγωνιστικό κομμάτι ακολουθεί αυτό του διοικητικού, καθώς η ομάδα πηγαίνει με αυτόματο πιλότο, αφού πλέον η χρονιά έχει χαθεί. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει καμία οργάνωση στην ΠΑΕ Ηρακλής, αφού η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει και η στάση του Ηλία Θεοδωρίδη στο προηγούμενο παιχνίδι με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της ομάδας.

Το θέμα είναι πως ο Ηρακλή πορεύεται χωρίς προοπτική, χωρίς να υπάρχει ουσία, και με έναν κόσμο να «βράζει». Και ο κόσμος δεν είναι σαστισμένος από την μη άνοδο της ομάδας, αλλά από τις κινήσεις τις ερασιτεχνικές που γίνονται, αφήνοντας παράλληλα αιχμές μια ΠΑΕ συνονθύλευμα που δεν ξέρει ποιος δίνει τις εντολές στην Μίκρα.

Ο Μάνουελ Ρόκα μπορεί να ήθελε να φτιάξει κάτι πολύ δυνατό με το μυαλό του, αλλά απέτυχε, όπως απέτυχε και η διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου για εφέτος. Ο Ισπανός είναι στο στόχαστρο, και δεν αποκλείεται σύντομα να αποδεσμευτεί από την ομάδα, πράγμα το οποίο έφερε φήμες για κρούση της διοίκησης προς τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη. Το όνομα του δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της ομάδας, καθώς περιμένει έναν προπονητή με προοπτική, αλλάζοντας και παράλληλα το κλίμα σε ομάδα και κόσμο. Υπάρχουν προπονητές που μπορούν να κληθούν να αναλάβουν, αλλά αυτοί δεν θέλουν κανέναν πάνω από το κεφάλι τους να τους δίνουν εντολές!

Μπορεί να υπάρχει κλίμα υπέρ της επιστροφής του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Στην πορεία μπορεί να υπάρξει, αρκεί τα κλειδιά του αγωνιστικού να τα έχει μόνο ο προπονητής, όπου αυτός θα κάνει την εντεκάδα, αυτός θα ξέρει ποιος θα παίξει, και ούτω καθ’ εξής.
Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι η αλήθεια πως δεν έχει αντιληφθεί σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, και απ’ ότι φαίνεται σε πια ομάδα είναι. Ο Ηρακλής μπορούσε να πάρει άλλους παίκτες, και μπορούσε να τους πάρει. Μπορεί να προτάθηκαν αρκετοί με μεγάλο κασέ, όμως δεν ήταν μόνο αυτοί που προτάθηκαν. Και επίσης το μεγάλο θέμα των χρεών που είναι σε εξέλιξη, ενώ κοντεύει να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Πρέπει τα πράγματα άμεσα να ξεκαθαρίσουν γιατί μόνο ζημιωμένος βγαίνει ο Ηρακλής!
Υ.Γ: Ο Ρόκα είχε την ευθιξία να πει δυο πράγματα με το όνομα τους. Για το πως φτιάχνονται οι ομάδες, και όχι πως σκάνε σαν πυροτεχνήματα.

Υ.Γ 1: Μετά το κλείσιμο 4 χρόνων δουλειάς, έκλεισες σάιτ, και τώρα σπατουλάρεις τα «μαύρα». Περήφανος, μπράβο… μακριά τώρα!

Υ.Γ 2:  Ο Παπαδόπουλος θέλει να έρθει, αρκεί να μην αφήσει ο Τομ τους περίγυρους να λιπαίνουν την ομάδα. Γιατί αυτό που έγινε είναι πραγματικά έτσι! Διέψευσε ο Βεργέτης ευτυχώς!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ