ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Χθες στην Καλαμαριά έγινε ένας αγώνας μεταξύ του πρωτοπόρου Ν.Π.Σ. Βόλου και του Απόλλων Πόντου, φυσικά ο Απόλλων ήθελε την νίκη για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία, και ο Βόλος να μην χάσει έδαφος ώστε να τελειώνει όσο γίνετε πιο νωρίς την υπόθεση άνοδος.


στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχαμε και πολλές φάσεις, αρα είχαμε ένα μέτριο θέαμα και από τις δυο ομάδες.
Πρώτα απειλείται ο Πίτου για την ομάδα του Βόλου μετά από εκτέλεση φουλ και ο Θεοδώροπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Και λίγα λεπτά μετά ξανά ο Πίτου με τον Γκαλίτσιο απειλεί τον γκολκίπερ του Απόλλωνα.

Αμέσως μετά τα ηνία τα παίρνει ο Απόλλων και ο Γιάννης Καλαιτζίδης αποτυχαίνει να κάνει το γκολ σε δυο φάσεις μέσα σε λίγα λεπτά, και περίπου δέκα λεπτά ο Ολατάν χάνει την ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνοι την στιγμή, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.
Αλλά την σκυτάλη παίρνει ο Βόλος και με τον Ηλιόπουλο που παει να κάνει κάτι καλό, αλλά δεν μπορεί να κάνει καλό κοντρόλ και χάνει την μπάλα, ενώ μετά ο ίδιος παίκτης κάνει μια σέντρα αλλά ο Μάντζης με κεφάλια δεν κατάφερε σκοράρει.
 Ενώ στο 45+ ο Γεωργιάδης με δεξιό διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα, και δίνει προβάδισμα στους κοκκινόμαυρος και κάνει το σκορ 1 - 0,  που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηλιόπουλος που έκανε καλή δουλειά σεντράρει και βρίσκει τον Μαντζη αλλά μεχρι εκεί, και στο 50΄  διπλή ευκαιρία χαμένη  με Ηλιόπουλο και Ντεντάκη για την ομάδα του Βόλου.
Και δέκα λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος ανατρέπει τον Ολαιτάν αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε  την εσχάτη των ποινών στον Απόλλων. 
Να πούμε εδώ ότι ο Βόλος έπαιζε και με 9 παίκτες αφού είχε δυο αποβολές των Ντεντάκη και Κόκκορη.
 Ενώ μετά από κόρνερ του Πορτουλίδη που ειναι ένας καλός παίκτης πιάνει την κεφάλια ο Σουντουρά αλλά δεν ανησυχεί ο Πίτκας.
Και προς το τέλος ο Πίτου κάνει απευθείας κόρνερ αλλά ο Θεοδώροπουλος διώχνει και Φράφκος με τακουνάκι προσπαθεί να στείλει την μπάλα γκολ κάτι που δεν το καταφέρνει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Μπρίτο, (72΄ Κυβελίδης), Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (94΄Τσουμάνης) , Ολαϊτάν ( 94΄Μπάμπης)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Δόρης, Γκαλίτσιος, (69΄Κοκκόρης),  Καμπαγέρο, (56′ Πίσπας),Μάντζης, Πίτου, Ηλιόπουλος, Πέντα, (63΄Φράγκος), Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ